Mobilyacı cinayetine müebbet

İnegöl’de şok etkisi yaratan mobilyacı Hüseyin Özkan’ın cinayeti ile ilgili katil zanlılarının cezaları belli oldu. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmadan müebbet hapis cezası çıktı.

Yayınlama: 10.07.2014
714
A+
A-

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Hüseyin Özkan’ı tüfekle vurarak öldürme suçundan yargılanan Ümit A. ile 14 yaşındaki E.A., ağır hapis cezasına çarptırıldı.

 

Hüseyin Özkan’ı öldürdüğünü itiraf eden Ümit A. müebbet hapis cezasına ek olarak yağma suçundan 10 yıl ek hapis cezasına çarptırıldı. Diğer yandan suça ortak olduğu iddia edilen 14 yaşındaki E.A. ise cinayete karışmaktan 11 yıl 3 ay, yağma suçundan da 5 yıl ceza aldı. Öldürülen mobilyacının eşi Hatice Ö. ise suçsuz bulundu ve beraat etti.






 

Mahkemede cinayeti işlediğini itiraf eden sanık Ümit A.; “Ölen defineye çok meraklıydı. Ben tüfeği yanıma aldım ve ölenle birlikte öğlen saatlerinde olay yerine gittim. Ben ve suça sürüklenen çocuk olay yerinde kaza yaptık. Maktulü o anki sinirlenmem sonucunda vurdum. E.A. ise olayları sadece izledi. Tüfek maktulün bana aldığı tüfekti” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş