Şapka manevrası kazaya neden oldu

Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde şapkasının başından düşmesi sonucu manevra yapan motosiklet sürücüsü arkasından gelen otomobil ile çarpıştı.

Yayınlama: 11.08.2015
588
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 17.45 sıralarında Ahmet Türkel Çevreyolu üzeri Hikmet Şahin Kültürparkı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Çevreyolu üzerinde plakasız motosikletiyle seyir halindeki olan 31 yaşındaki Mehmet Arslan, başındaki şapkasının rüzgâr nedeniyle düşmesi sonucu U dönüşü yaparak şapkasını almak istedi. Arslan, dönüşünü aniden ve kontrolsüz bir şekilde yapınca, Ocakbaşı Sokak üzerinden Ahmet Türkel Çevreyoluna çıkmakta olan 28 yaşındaki Hüseyin Açıkgöz idaresindeki 16 KML 52 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ






Meydana gelen kazada, sürücü Arslan çarpışmanın şiddeti ile motosikletinden düşerek vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı Arslan, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralı Arslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş