Şehrin göbeğinde meydan kavgası

Belediye kavşağında gerçekleşen olayda, 2 gurubun kavgaya tutuşmasıyla 2 kişi yaralanırken, kavga eden gurup içerisinde bulunan bazı şahısların Emniyet güçlerine saldırdıkları iddia edildi.

Yayınlama: 16.09.2014
625
A+
A-

Geçtiğimiz gün saat 22.30 sularında belediye kavşağında meydana gelen olayda, iddiaya göre iki kişi arasında çıkan kavga daha sonra guruplar halinde devam etti. Olay yerindeki Emniyet Ekiplerinin arada kalmasının ardından takviye ekiplerin gelmesiyle iki guruba müdahale eden Emniyet Ekipleri, kavgaya tutuşan iki gurubu ayırdı.

 

EMNİYET EKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTILAR






Emniyet ekiplerinin kavga eden iki gurubu ekip arabalarına almaya çalışırken, kavga eden guruplar zorluk çıkardı. Kavgadan hırsını alamayan iki gurup Emniyet Ekiplerine zor anlar yaşatırken, bir yandan da saldırmaya çalıştı. Emniyet Ekipleri saldırgan iki gurubun daha fazla çevreye zarar vermemesi için biber gazı kullandığı iddia edildi.

 

TRAFİK KİLİTLENDİ

Olayın belediye kavşağında dört yol ağzında yaşanması nedeni ile trafik kavganın başlangıç ve bitiş anına kadar donduğu belirtildi.  Daha sora Emniyet Ekiplerinin saldırgan iki gurubu ekip arabalarına alıp olay yerinden uzaklaşmasıyla trafik akışı normale döndü. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş