Şişede durduğu gibi durmadı!

İnegöl’de önceki gün meydana gelen kazada kontrolden çıkan araç takla attı. Kaza sonrası etrafa saçılan bira şişeleri kazanın nedenini gözler önüne serdi.

Yayınlama: 14.04.2014
790
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, Cumartesi günü saat 17.45 sıralarında Ahmet Türkel Çevre yolu üzeri Nene Hatun Kız Meslek Lisesi kavşağında meydana geldi. Bayram Y.(37) idaresindeki otomobil, iddiaya göre aşırı süratli şekilde seyrettiği sırada yağış nedeni ile yolun da kayganlaşmasıyla kontrolden çıktı. Savrulan otomobil kaldırıma çarptıktan sonra takla atarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Elektrik direğini deviren otomobil, ters dönerek durabildi.

 

Kazayı gören vatandaşlar telaşla durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri otomobilde bulunan sürücü Bayram Y. ile birlikte Hüseyin U.(46), Mustafa U.(25) ve Cengiz A.(38), olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.






 

Hayati tehlikesi bulunmayan 4 yaralı hastanedeki müdahalesinin ardından müşahede altına alınırken, otomobilde bulunanların 4’ünün de alkollü olduğu öğrenildi. Öte yandan, kaza sonrası hurdaya dönen otomobilde de çok sayıda bira şişesi bulunması dikkat çekti.

 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş