25 kursiyer daha belgelendi

İnegöl Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu sergi ve sertifika törenleri dün Alanyurt Kafkasör Sitesi ve İMKB Endüstri Meslek Lisesi’nde devam etti.

Yayınlama: 13.06.2014
999
A+
A-

İMKB Endüstri Meslek Lisesi’nde sene başında açılan giyim ve el sanatları kursuna katılarak kursu başarıyla tamamlayan 25 kursiyer, okulda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

 

HEDEF 25 BİN KURSİYER






Sertifika töreni öncesi bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir şunları dile getirdi: Halk Eğitim Merkezimizin 2013-2014 eğitim öğretim yılında bugüne kadar Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün programında yer alan 2 bin 100 çeşit kurstan 180 değişik alanda toplam 850 kurs açtık. Bu kurslarda bugün itibariyle 20 bin vatandaşımıza belge verdik. Ağustos ayı sonu itibariyle de 25 bin kursiyer hedefliyoruz.

 

OKULLARIMIZI HALKIN HİZMETİNE AÇTIK

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Okullar Hayat Olsun isimli çok güzel bir projesi olduğundan söz eden Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü: Bu projenin amacı şu; biliyorsunuz okullar gündüz eğitim veriyor. Bu zamanın dışında da okullarımızdaki derslik ve laboratuarları vatandaşlarımıza açmak ve hizmete devam etmek. Bununla alakalı olarak da biz İnegöl’de pek çok okulumuzu hem gündüz, hem de akşamları halkın hizmetine açtık. İMKB Endüstri Meslek Lisesi’nde de el sanatları ve giyim kursları olduğu gibi ata savunma sanatıyla ilgili kurslarımızı da düzenlemiştik. İlçemizin diğer okullarında da hem gece, hem gündüz bu kurslarımız devam ediyor. Bizim Halk Eğitim Merkezi binasında 850 kursu bir yılda çıkarmamız mümkün değil. Okullarımızda, STK binalarımızda ve hatta sitelerimizin sosyal alanlarında kurslarımızı açıyoruz.

 

Sertifika töreni ve sergi açılışına katılan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli de “Yaklaşık 1 aydır İnegöl’ümüzün mahallelerinde, köy ve beldelerinde sertifika dağıtıyoruz. Gerçekten önemli işlere imza atılmış. Katılanlara başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edilirken, daha sonra ise kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirilerek ürünler incelendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş