Kocatepe’den kupalara ambargo

Alanyurt Kocatepe Ortaokulu masa tenisi takımı, 2014-15 eğitim öğretim yılında Bursa’da düzenlenen Okullararası Masa Tenisi turnuvalarında 7 kupa kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Yayınlama: 25.06.2015
925
A+
A-

Alanyurt Kocatepe Ortaokulu, 2014-15 eğitim öğretim sezonu içerisinde Haziran ayında Bursa’da düzenlenen Okullararası Masa Tenisi maçlarında toplam 7 kupa kazanarak büyük bir başarı elde etti. Minik Kızlar kategorisinde 2’ncilik, Minik Erkekler kategorisinde bir 1’incilik ve bir 3’üncülük, Küçük Kızlar kategorisinde bir 2’ncilik ve bir 3’üncülük, Küçük Erkekler kategorisinde 3’üncülük, Yıldız Kızlar kategorisinde de 1’incilik elde eden Kocatepe Ortaokulu Masa Tenisi takımı toplamda 7 kupa kazanarak turnuvaya damga vurdu.

 

HEDEF 10 KUPA






Masa Tenisi takımını çalıştıran İngilizce öğretmeni Zari Dumanay’ı ve maçlarda derece alan öğrencileri tebrik ederek bir konuşma yapan Okul Müdürü Erdoğan Kızmaz, “Sezonu 7 kupa ile kapattık. Okulumuzun masa tenisi takımı her alanda katıldığı müsabakalarda kupaları ve madalyaları alma başarısı gösteriyor. Bu sezonu da 7 kupa ile kapattılar. Gelecek sezonda 7 kupayı 10 kupaya çıkarmak istiyoruz. Öğrencilerimizi aldıkları başarılardan dolayı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş