55 müdürden 15’i atanamadı

15 ve 17 Eylül 2014 tarihlerinde başlayan ilk defa ve yeniden müdür atamalarında takvimin son basamağına gelindi. Müdür atamaları ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Bursa MEB Sitesi’inden liste’nin yayınlanmadığını ama bilgilerin net olmaması ile beraber kendilerinin araştırma yaptıklarını belirterek, ilçemizde bulunan 50 okuldan 42 tanesine atamanın yapıldığını, 55 müdürden 15’inin ise herhangi bir yere görevlendirilmesinin yapılmadığını ifade etti. Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 02.12.2014
707
A+
A-

Fatih Bilican, atamalarla birlikte ilçede 8 okulda henüz atamanın yapılmadığını, bununla ilgili gelişmelerin olabileceğini ifade etti.

 

50 OKULUMUZ’DAN 42 TANESİNE GÖREVLENDİRME YAPILDIĞI GÖZÜKÜYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilican, “Bursa MEB Sitesinden liste yayınlanmadı. Arkadaşlarımız kendi sistemleri üzerinden TC kimlik numaralı ile öğreniyorlar gördüğümüz kadarıyla. Burada tespit edebildiğimiz kadarıyla ilçemizde 50 okulumuza 55 arkadaşımız müracaatta bulunmuş. Arkadaşlarımızın tespitine göre bu başvurulardan, 45 arkadaşımıza görevlendirme çıkmış. 15 Kişi ise herhangi bir yere görevlendirilmesi yapılmamış görünüyor. Yine aldığımız bilgilere göre, başka ilçelerde görev yapan arkadaşlarımızın da görevleri çıkmış. Bu durumda 50 okulumuzdan 42 tanesine görevlendirme yapıldığı gözüküyor. Diğer 8 tane okulumuza görevlendirme yapılmış mı onu şimdi göremiyoruz” dedi.

 

BUGÜN NETLEŞECEK

Konuşmalarına devam eden Bilican, “Listede gördüğümüz kadarıyla 3 arkadaşımız mevcut okullarından başka yerlere yerleşmek istemişler. Diğer ilçelerden atananlara da baktığımızda bu durumda, eğer diğer Bursa’nın ilçelerinden, merkezden buradaki okullarımıza talep eden yok ise, 10 tane okulumuz açık kalacak gibi görünüyor ama net değil. Liste olmadığı için net bir şekilde göremiyoruz. Belki bu yarın(bugün) netleşir” şeklinde konuştu.

 

ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN DİYORUM

Bilican, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Netice ne olursa olsun, ben yeni görevlendirilen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Eğitim öğretim başladı. Biliyorsunuz 2,5 ay geçti. 1. Dönemin sona ermesine yaklaştık. 50 Okulumuz kadrolu müdür olmadan, bazı arkadaşlarımızı görevlendirdik onlarda ellerinden geleni yaptılar onlara da çok teşekkür ediyorum. Ama netice itibari ile bir yerde asil olmak, kalıcı olmak başkadır. Geçici görevlendirmek te başkadır. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş