Altın Nesil’de eskiler ve yeniler bir arada

Altın Nesil Koleji, 2004 yılından bu güne kadar mezun olan öğrencileri birbirleriyle buluşturarak yemekte bir araya getirdi.

Yayınlama: 01.09.2014
1.216
A+
A-

29 Ağustos cuma akşamı okulun bahçesinde düzenlenen mezunlar yemeği, 2004 yılından bu güne kadar mezun olan öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

 

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen mezunlar yemeğinde bir araya gelen yaklaşık 90 mezun öğrenci gecede hoş ve eğlenceli anlar yaşadı. Mezun öğrenciler için, okul hayatından sonra da birbirleriyle olan iletişimin kuvvetlenmesi ve aralarındaki bağın kopmaması amaçlanarak oluşturulan etkinlik, Altın Nesil Eğitim Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Necati Barışman’ın konuşmasıyla başladı. Barışman konuşmasında; Altın Nesil ailesi olarak Altın Nesil kolejinden mezun olmuş öğrencilerin sadece okul süreci boyunca değil, onların her zaman yanında olduklarını vurguladı. Ayrıca okulun bu yılki TEOG ve LYS başarılarından bahsederek her yıl bir önceki yıla göre daha başarılı bir sene olduğunu belirtti.  Öğrencilerin, öğrenim hayatları boyunca hedefledikleri başarıları yakalamanın önemini belirterek,  okul olarak bunu başarmanın vermiş olduğu mutluluktan bahsetti. Ardından Altın Nesil Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Mutlu konuşmasında; her sene olduğu gibi bu yıl da bir araya gelmiş olmanın verdiği mutluluktan bahsederek mezun öğrencilerin her yıl bir önceki yıla göre daha başarılı olduklarını gördüklerini ve tüm öğrencileriyle gurur duyduklarını belirtti. Geceye katılan mezun öğrencilerin yıllara göre sahneye davet edilerek hediyelerinin verilmesinin ardından konuşmalarını yapan mezun öğrenciler, Altın Nesilli olmanın verdiği ayrıcalığı her zaman hissettiklerini ve okullarıyla gurur duyduklarından bahsettiler. Gecenin son bölümünde 2013-2014 mezunu okul birincisi olan, İstanbul Üniversitesi Eczacılık bölümüne girmeye hak kazanan fen bölümü öğrencisi Sümeyye Korkmaz, sahneye gelerek okul birincisi kütüğüne ismini çaktı. Müzik eşliğinde devam eden gecede öğrenciler, Altın Nesil hatırası köşesinde fotoğraf çektirerek programdan ayrıldı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş