Belediye’nin etkinliği çocukları doyasıya eğlendirdi

İnegöl Belediyesi çocuklara yönelik etkinlik yelpazesini büyüterek yeni mahallere de taşıyınca çocuklar çifte bayram etti. 23 Nisan çocuk haftası etkinliği kapsamında İnegöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İnegöl’ün yeni mahallelerinde düzenlenen etkinlikler büyük bir coşkuyla gerekleşti.

Yayınlama: 29.04.2014
909
A+
A-

Sabah saatlerinde Cerrah ilk ve ortaokulu bahçesinde başlayan etkinliklere katılan çocuklar alandaki palyaçolarla birlikte çeşitli yarışmalar, yüz boyama ve balon parkla akşam saatlerine kadar gönüllerince eğlenme şansını yakaladılar. 

 

Beraberinde, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Kültür Sosyal işler Müdürü Ekrem Ergün ve Cerrah Koordinatörü Fevzi İnal’la “balon parkı” ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş çocukların coşkusuna ortak oldu. Vatandaşlar Belediye Başkanına yoğun ilgi gösterirken bol bol fotoğraf çektirdi.






 

İnegöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocukların neşeli bir gün geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Aktaş, balon park etkinliğinin Yenice ve Tahtaköprü mahallelerinde de düzenlendiğini, Kurşunlu mahallesinde ise, çocuk sineması (Kayıp Balık Nemo) gösteriminin çocuk haftası etkinliği kapsamında, Kurşunlulu çocuklar ile buluştuğunu ifade etti.

 

“Çocuklar bizim geleceğimiz. Yaptığımız bütün işler, onların gelecekte daha mutlu olabilmeleri içindir” diyen başkan Aktaş; çocuklara yönelik etkinliklerin her zaman var olacağını sözlerine ekledi.  

 

Çocuk Şenliği’nde Cerrahlı çocuklar birbirinden eğlenceli aktiviteler ile eğlenirken, şenlik süresince animasyon ekipleri, çocuklara eğlenceli oyunlar oynatarak unutulmaz bir bayram yaşattı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş