Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Tekvando Avrupa elemeleri ve Ata Sporu yarışmalarında derece alan öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret etti. Bilican dereceye giren öğrencileri kutladı ve ardından da ödüllendirildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 17.02.2015
873
A+
A-

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, spor müsabakalarında derece alan öğrencileri makamında ağırlayarak, kendilerine hediyeler takdim etti.

 

SPORTİF ETKİNLİKLERE DE ÖNEM VERMEKTEYİZ






Program da konuşan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bilindiği gibi okullarımızda akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile Sportif etkinliklere de önem vermekteyiz. Bu kapsamda ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalara okullarımızdaki öğrencilerimiz de katılarak rakipleri ile yarışmaktadırlar. Bu yarışmalarda değişik dereceler alınarak hem öğrencilerimizin kendi okulları, hem de ilçemizin başarısına katkı sağlamaktadırlar. Bu kapsamda Sportif etkinlikler yarışmalarında derce alan 2 okulumuzun öğrencilerinin başarılarını paylaşarak kendilerine hediye takdiminde bulunduk. Tekvando Avrupa müsabakasında öğrencilerimiz 2. ve 3. oldular. İnegöl İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Mert Cinci Antalya da yapılan Tekvando Avrupa elemeleri müsabakasında Genç Erkekler 55. kilo kategorisinde İkinci olmuştur. Hacer Salih Yıldız İmam-Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Melih Bayraktar ise yine Antalya da yapılan Tekvando Avrupa elemeleri müsabakasında Yıldız Erkekler  kategorisinde Üçüncü olmuştur. Ata sporu yarışmalarında  öğrencimiz Bursa 1’ncisi oldu. İnegöl İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Tuba Özbey Ata Sporu yarışmalarında Gençler kategorisinde Bursa Birincisi olmuştur. Yarışmalarda derece alan öğrencilerimizi ve çalıştıran Hocalarını tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Bilican, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş