Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Liseler arası yapılan münazara yarışmasında derece alan öğrenciler, Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ödüllendirdi.

Yayınlama: 13.03.2015
849
A+
A-

Başkan Aktaş, dün saat 10.00’da makamında başarılı olan okulların müdürlerini ve öğrencilerini makamında ağırladı.

 

ŞAMPİYONLARA KALEM VE AJANDA HEDİYE






Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yaklaşık iki ay önce başlayan münazara yarışması hazırlık süreci, Münazırların sorumlu olduğu 10 konunun 13 Şubat Cuma günü duyurulması ile başladı. Münazır öğrenciler, bu 10 konu içerisinden hangisi üzerine maç yapacaklarını ve konuyu hangi konumdan savunacaklarını maçtan 20 dakika önce öğrendiler. 16 okuldan ikişer takım olmak üzere toplam 32 takım yarıştı. Turnuvada toplam 48 öğretmen, 160 öğrenci bir araya geldi. Turnuvanın ilk günü her grup dört maç yaptı ve günün sonunda yapılan değerlendirmeler ile on altı ekip 1 Mart Pazar günü çeyrek finale katılmaya hak kazandı. Çeyrek final mücadelesini başarıyla tamamlayan sekiz ekip yine Pazar günü yapılan yarı final mücadelesinde kozlarını paylaştı. İnegöl Liderini Arıyor Liseler Arası Münazara Turnuvasının şampiyonu; Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, İkinci Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi, Üçüncü Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi ve Dördüncü Naire Çikayeva Anadolu Lisesi oldu. Yarışmada en iyi sosyal medya sorumlusu Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Kübranur Şimşek seçilirken, turnuvanın en iyi konuşmacısı Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Eslem Cömert oldu. Münazara da başarılı olan öğrencilere ve öğretmenlere kalem ve ajanda hediye ediyoruz” dedi.

 

Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özdemir ise, güzel bur turnuvanın olduğunu belirterek, turnuvanın önümüzdeki dönemler de İnegöl’de festival haline getirilmesi gerektiğini söyledi. Özdemir, Başkan Aktaş’tan organizasyonun genişlemesi ve festival haline getirilmesi için destek istedi.

 

Başkan Aktaş ise, konuya olumlu bakarak önümüzdeki sene konu hakkında yapılacak çalışmalara destek sözü verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş