Grup lideri olan Gazipaşa finallere kaldı

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen okullar arası Yıldız Erkekler Futbol Şampiyonası’nda Bursa üçüncüsü olarak Kırklareli’nde düzenlenen grup elemelerinde ilimizi temsil eden Gazipaşa Ortaokulu, bu müsabakalarda grup birincisi olarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Yayınlama: 09.04.2014
1.014
A+
A-

Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol Şampiyonası’nda Bursa üçüncüsü olarak Kırklareli’nde düzenlenen grup elemelerinde Bursa’yı temsil etme hakkı kazanan Gazipaşa Ortaokulu, bu müsabakalarda da grup birincisi olarak yarı finallere kaldı.

 

Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Ahmet Yakışıklı, öğrencilerinin elde ettiği başarı ile yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Ali Akça’ya, Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Baştürk’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnegöl’ümüzü ve Bursa’mızı en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimizi ve onların başarıdan başarıya koşmalarını sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri Nafi Bilaloğlu ve Sinan Sarmaş’ı da tebrik ediyor, 5-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan yarı final grup elemelerinde Yıldız Erkekler Futbol takımına başarılar diliyoruz.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş