Milli Eğitim etkinlikleri iptal etti

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen ve Türkiye’yi yasa boğan maden faciası sonrası, İnegöl’de okullarda yapılacak tüm etkinlikler iptal edildi. Etkinliklerin iptal edildiğini Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk açıkladı.

Yayınlama: 15.05.2014
896
A+
A-

Soma’da meydana gelen maden faciası sonrası İnegöl’de bir hafta boyunca okullarda yapılacak tüm etkinliklerin iptal edildiği açıklandı.

 

OKULLARDA BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLECEK






Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Baştürk şunları söyledi: Soma’da 200’ün üzerinde vatandaşımız maden faciasında vefat etti. Diliyoruz ki bu rakam daha da yükselmesin. Bugün birçok çocuk babasız uyandı. Birçok anne eşi olmadan uyandı. Gerçekten beklenmeyen büyük bir kaza. Bu elim kazadan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kaymakam Ali Akça ile görüşerek hafta boyunca okullarda yapılacak tüm etkinlikleri iptal ettik. 19 Mayısla ilgili eğlence gruplarını da iptal ediyoruz. Milli yas olarak da 3 gün okullarımızın bayrakları yarıya indirilecektir. Çok üzgün olduğumuzu ve millet olarak da yasta olduğumuzu belirtmek istiyorum. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine de baş sağlığı diliyorum.

 

DERSLERE SİYAH KURDELE İLE GİRDİLER

Öte yandan Soma’da yaşanan maden faci



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş