Eğitim ve teknoloji buluşuyor

Özel Okullar Birliği Eğitim Teknolojileri Platformu, Cumartesi günü İstanbul Ticaret Üniversitesinde ‘Eğitimde Teknoloji Kullanımı Konferansı’ düzenledi. Konferansa İnegöl Özel Altın Nesil Okulları öğretmenleri de katıldı.

Yayınlama: 28.03.2014
1.249
A+
A-

Eğitimde Teknoloji kullanımının giderek arttığı bir dönemde, teknolojik yenilikleri ilk elden ve yerinde görmek için böyle bir fuara katıldıklarını belirten Özel Altın Nesil Okulları İlköğretim Müdürü Serdar Acar, özellikle eğitimde teknolojinin faydalı kullanımının önemine dikkat çekti.

 

Son yıllarda teknolojide yaşanan hızlı değişimlerin yaşandığı ve dünyayı yeniden şekillendirdiğini, toplumları bilgi toplumuna dönüştürerek teknolojinin eğitim anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırdığını belirten Müdür Acar şunları söyledi: Bu bağlamda eğitim sistemi içerisinde özellikle bilgisayarlar ve de yazılımlar çeşitli amaçlar için kullanılmaya başlandı. Eğitim adına yapılan bu tür organizasyonlarla hem öğretmenlerimizi yeniliklerden haberdar etmeyi amaçlıyor, hem de teknolojinin doğru kullanımının öğrenilmesini arzu ediyoruz. Gün içerisinde yüzden fazla seminer ve konferans etkinlikleri yapıldı. Bu etkinliklere öğretmenler kendi branşları doğrultusunda katılım gösterdiler. Ayrıca seminere katılan öğretmenler okulda yapılan etkinliklerle edindikleri izlenimleri okuldaki diğer öğretmen arkadaşlarına da aktardılar.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş