Aşurenin bereketi Eğitim Kampüsünde

Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’nde yer alan İnegöl Sosyal Bilimler Lisesi okul yönetimi ve Okul Aile Birliği işbirliği ile öğrencilere yönelik aşure ikramı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 10.11.2014
867
A+
A-

Aşure ikramına öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ile eğitim kampüsü içerisinde yer alan okulların yöneticileri ve okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdiler.

 

Gerçekleştirilen aşure ikramı hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Mahmut Alpir şunları aktardı: Sosyal Bilimler Lisesi olarak ilk sosyal etkinliğimizde aşure ikramı ediyoruz. Aşure, birlik beraberlik demektir. Aşure, bereket demektir. Bu açıdan ilk etkinliğimizin Aşure ikramı olması bizim açımızdan ayrı bir anlam ifade etmektedir. Okulumuzun birlik ve beraberlik içerisinde bereketli çalışmalar yapmasına vesile olmasını diliyorum.






 

Önümüzdeki yıllarda daha da genişleterek aşure ikramını devam ettirmek istediklerini belirten Mahmut Alpir, desteklerinden dolayı Okul Aile Birliği Başkanı Murat Özdoğan’a ve yönetim kurulu üyeleri Hilal İlhan, Sibel Tiryaki, Seda Bayram, Sevim Yavaş’a ve programa katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ile okul müdürlerine de katılımlarından dolayı teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş