HEM, binasını engelsizlere bırakacak

Hal Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Burhanettin Özdemir, 23 yaş üzeri engelli vatandaşlara çeşitli kurslarla hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ederek, “Yeni binamıza taşındıktan sonra eski binamızın büyük bölümünü engelli vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz” dedi.

Yayınlama: 12.08.2014
831
A+
A-

Engelli vatandaşlar için çeşitli kurslarla onlara hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Burhanettin Özdemir, engelli vatandaşların müracaatlarını beklediklerini ifade etti.

 

BİNAMIZIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA TAHSİS EDECEĞİZ






Bursa Büyükşehir Belediye tarafından Gemlik Karacaali kampına her hafta 4 öğrenci gönderdiklerini belirten Özdemir, şu ifadeleri kullandı: Halk Eğitim Merkezi olarak 2 yıldır 23 yaş üzeri engelli vatandaşlarımıza değişik kurslarla yaş kız demeden hizmet vermeye çalışıyoruz. 30 civarında zihinsel engelli ve ortopedik engelli 23 yaş üstündeki vatandaşlarımıza Mesleki Eğitim Merkezimizin katında okul ortamında değişik kurslarla eğitim veriyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızı servisle alıyoruz. Öğle yemekleri İnegöl Belediyesi tarafından karşılanıyor. Öğleden sonra da 3 gibi evlerine teslime diyoruz. Bu yaz birer hafta Bursa Büyükşehir Belediye tarafından Gemlik Karacaali kampına gönderiyoruz. Her hafta 4 öğrencilerimiz 1 hafta boyunca Gençlik Kampında yer alıyorlar. Değişik aktivitelere katılıyorlar. İlk kez Gençlik Kampına katılmış oluyorlar. 23 yaş üzerine engelli vatandaşlarımızın müracaat etmesini bekliyoruz. Yeni binamıza taşındıktan sonra eski binamızın büyük bölümünü engelli vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş