İlçemizin genç yazarı

Genç yaşında yazdığı Platonik Adam kitabı ile yazarlık hayatına merhaba diyen Esma Latifoğlu, kitabı hakkında bilgiler verdi. Latifoğlu, yazmayı çok sevdiğini ve ikinci kitabını da bitirdiğini sözlerine ekledi.

Yayınlama: 05.06.2016
2.405
A+
A-

Kısaca kendisini tanıtan Esma Latifoğlu, “30 Mart 1992 de Azerbaycan’ın Gence şehrinde dünyaya geldim. 4 yaşında Türkiye ye taşındık. Ahıska Türküyüm. Bir satranç öğretmeni olarak genellikle boş vakitlerimde satranç oynarım. Kitap okumayı çok severim” dedi.

 

Küçüklükten beri yazmayı çok sevdiğini belirten latifoğlu, “Ben daha okuma yazma bilmeden yanlış hatırlamıyorsam 5 yaşlarında annemin yemek defterini alıp, boş sayfalarına resimler çizip kendime hikaye olarak anlatırdım. Okuma yazma öğrendikten sonra yaptığım ilk iş kendi hayal dünyamdaki hikayeleri kağıda dökmek oldu. İlk okuldayken yazdığım kısa hikayeler hala aklımdadır. Hayatımın her anında yazmak vardı. Niye başladığımı bilmiyorum ama asla yazmaktan vazgeçmeyeceğimi söyleyebilirim”






 

Yeni kitaplarının çıkacağını ve hayatının sonuna kadar kitap yazmak istediğini ifade eden Latifoğlu, “Şu an ikinci kitabımı bitirdim sadece üstünden geçiyorum. Ve 3. kitap olarak da Platonik Adam’ın devamını yazmayı planlıyorum. Ve her zaman da kitap yazmak hayatımın bir parçası olacak. Sürekli yazmayı düşünüyorum” dedi.

 

Esma Latifoğlu son olarak, okurların Platonik Adam kitabını İnci Kırtasiye’de bulabileceklerini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş