İmam Hatip’te ilk yaşandı

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu sene bir ilki gerçekleştirerek, hem mezuniyet törenini ardından da iftar programı organize etti.

Yayınlama: 16.06.2016
1.790
A+
A-

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, geçtiğimiz gün iki programı birden organize etti. Öğrenciler mezuniyet sevinci yaşarken, mezuniyet sevincinin ardından da velileri ile iftar sofrasında buluştu. 

 

İftar sonrası açıklamada bulunan Okul Müdürü Mahmut Alpir, “Bu sene ilkini yaptığımız iftar programını geleneksel olmasını arz ediyorum. Burada her Ramazan öğrencilerimiz, velilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte iftar yapmak istiyoruz. İftar programımızın ilk olması asabiyle belki bazı aksaklıklarımız olmuş olabilir. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha da güzelleştirerek iftar geleneğini devam ettirmek istiyoruz”






 

MEZUNİYET SADECE OYUN VE EĞLENCEDEN İBARET DEĞİLDİR

“Birde bunu mezuniyet töreniyle birleştirerek mezuniyet programlarının içinin doldurulması gerektiğini düşünüyorum. Mezuniyet sadece oyun ve eğlenceden ibaret olmadığını manevi bir ağırlığının olduğunu da biz İmam Hatip Lisesi olarak hissettirmeye çalıştık. Programımıza katılan velilerimize, dostlarımıza ve basın mensuplarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş