‘İNEGÖL ORTAOKULU’NU GERİ İSTİYORLAR

İnegöl Anadolu Lisesi’nin yeni binasına taşınmasının ardından eski binanın İnegöl Ortaokulu olmasını talep eden İshakpaşa İlkokulu Velileri, imza toplayarak Milli Eğitim’e başvurdu.

Yayınlama: 06.05.2014
1.017
A+
A-

Uzak okullara çocuklarını göndermek istemeyen veliler, Anadolu Lisesi binasının ortaokul olarak hizmet vermesi için Milli Eğitime talepte bulundu.

 

ÇOCUKLARIMIZIN OLUMSUZ ETKİLENMESİNİ İSTEMİYORUZ






Okul Aile Birliği önderliğindeki veliler, dün konuyu kamuoyuna da taşımak üzere basın açıklaması yaptı. Veliler adına konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Sahibe Çimsöken’in eşi Harun Çimsöken, “Eğitim sisteminde 4+4+4 dönüşümü yapıldıktan sonra, pek çok okuldaki gibi İshakpaşa Okulumuzda da değişim olmuştur. Okulumuz İlköğretim olarak eğitim öğretim vermeye devam edecektir. Çocuklarımızın 4’üncü sınıftan itibaren başka okula gitmesi gerekiyor. Veliler olarak bizler çocuklarımızın başka okullara gitmesini ve herhangi bir şekilde olumsuz olarak etkilenmesini istemiyoruz. İshakpaşa İlköğretim Okulunun bitişiğindeki İnegöl Anadolu Lisesi binasının 2014-2015 eğitim öğretim yılında şuanda yapılmakta olan yeni binasına taşınacağını biliyoruz. Bizler, İshakpaşa velileri olarak çocuklarımızın hiçbir yere gitmelerine gerek kalmadan İnegöl Anadolu Lisesi mevcut binasının ortaokul olarak hizmet vermesini istiyoruz ve bekliyoruz” dedi.

 

İNEGÖL ORTAOKULU OLARAK HİZMET VERMESİNİ ARZ EDİYORUZ

Yetkililere seslenen Harun Çimsöken, “Öğrencilerimizin 4’üncü sınıftan itibaren toplu olarak eğitimlerine burada devam etmesini istiyoruz. Veliler olarak da bildiğimiz kadarıyla İnegöl’ümüzün adını taşıyan bir ortaokulu yok. Bu ismin de yakışacağını düşünerek, bu binanın İnegöl Ortaokulu adını taşıyarak çocuklarımıza hizmet vermesini bekliyoruz. Çocuklarımızın mağdur olmaması için İnegöl Anadolu Lisesi taşındıktan sonra bu binanın İnegöl Ortaokulu olarak hizmet vermesini ilgililere arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İMZALAR MİLLİ EĞİTİM’E TESLİM EDİLDİ

İmzaları Milli Eğitim’e teslim ettiklerini ifade eden Çimsöken, “Okulumuz velilerinin katılımıyla oluşturulan ve yaklaşık bin adet imzanın bulunduğu bir imza kampanyamız da oldu. Bu imzaları da İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğümüze sunduk” dedi.

 

Öte yandan, Anadolu Lisesi binasının taşınıp taşınmamasına ilişkin de henüz kesin bir karar olmadığı öğrenildi. Velilerin taleplerinin ise İlçe Milli Eğitim Komisyonu tarafından görüşüleceği bildirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş