Öğrenciler yol ortasında dolmuş bekliyor

İnegöl’ün yeni eğitim kurumlarından birisi olan Naire Çikayeva İnegöl Anadolu Lisesi’nde öğrenciler yol ortasında dolmuş bekliyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 20.11.2014
735
A+
A-

Henüz bu yıl öğretim hizmetine geçen Naire Çikayeva İnegöl Anadolu Lisesi’nde öğrenciler yol güzergâhı nedeni ile sıkıntılı günler geçiriyor.

 

Okulun dört yol ağzında bulunması nedeniyle öğrenciler yol ortasında dolmuştan inip biniyor. Bu nedenle öğrenciler ilgililerden, yaşanabilecek kazaların yaşanmadan alt veya üst geçit yapılmasını beliyor.






 

ARKADAŞLARIMIZ YOL ÜZERİNDE DOLMUŞ BEKLİYOR

Öğrencilerin yol ortasında dolmuş beklediğini ifade eden Çikayeva İnegöl Anadolu Lisesi öğrencisi, “Aslında okulumuzda her şey yolunda. Bina ve eğitim kalitesi yüksek. Tabi yeni olması nedeni ile bazı eksiklikler mutlaka oluyor. Ama bir eksiklik var ki bunun hemen halledilmesi lazım. Bazı arkadaşlarımız buraya dolmuş ile geliyor. Ama arkadaşlarımız yol üzerinde dolmuş bekliyor. Gördüğünüz gibi yol ortasında ufak hız kesiciler var sadece ama halkımızı göz önüne aldığımız zaman yol verme kavramı da ortadan kalkıyor. Biz öğrenciler olarak İlgili yerlerden buraya alt veya üst geçit yapmalarını istiyoruz. Herhangi bir kazaya mahal vermeden, arkadaşlarımızın canı yanmadan burada gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş