PTT’den ‘Anneler Günü’ jesti

PTT Genel Müdürlüğü’nün yurt genelinde Anneler Günü’ne özel kampanyası, İnegöl’de de devam ediyor. İstaş-Kentaş Ortaokulu ve Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri PTT İnegöl Şubesine giderek, annelerine mektuplarını gönderdiler.

Yayınlama: 08.05.2014
1.112
A+
A-

Yurt genelinde devam eden kampanyaya İnegöl’den İstaş-Kentaş Ortaokulu ve Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri de ilgi gösterdi. Okul müdürleri bu kampanyadan dolayı PTT’ye teşekkürlerini ilettiler.

 

ANNELERİMİZ KUTSALDIR






Yurt genelinde olduğu gibi, İnegöl’de de bu kampanyanın devam ettiğini ifade edenPTT İnegöl Şube Müdürü Mehmet Emin Cengiz, “Bilindiği üzere PTT Anonim Şirketimiz Türkiye genelinde başlattığı bir kampanya var. Anneler günü kampanyası. Annelerimiz kutsaldır. Bu vesile ile hepsinin ellerinden öpüyoruz. Bu vesile ile İnegöl PTT müdürlüğümüzde, okullarımızda bu kampanyaya destek almak amacıyla, okul müdürlerimizle birlikte çocuklarımız annelerine mektuplarını bizim aracılığımızla gönderecekler. Bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

 

TÜRK KÜLTÜRÜ’NDE MEKTUPLARIN VE NAMELERİN ÖNEMLİ BİR YERİ VAR

Günümüzde iletişim teknolojiyle yapıldığını fakat Türk Kültürü’nde mektupların ve namelerin önemli bir yeri olduğunu ifade edenİstaş Kentaş Ortaokulu Müdürü Orhan Erdoğan, “Bizim misyonumuz önce insan. Eğitim merkezine insanı alan bir okul olarak, PTT’nin böyle bir kampanyasına duyarsız kalamazdık. PTT’nin bu kampanya için okulları bilgilendirdiğini duyduk. Bizde bu kampanyada yerimizi almak istedik. Hepinizin bildiği gibi iletişim çağındayız. Fakat iletişim çağı artık teknolojiye bağlı. Oysa Türk Kültürü’nde mektupların ve namelerin önemli bir yeri var. Mektup ve namelerle ilgili çok türkülerimiz var. Hem mektup geleneğini geliştirmek hem de en değerli varlıklarımız olan annelerimizi hiç olmazsa bugün hatırlamak adına çocuklarımızla bugün buradayız. Bize bu imkânı sağlayan PTT İnegöl Şube Müdürlümüze ve çalışanlarına, İstaş Kentaş Ortaokulu olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BU KAMPANYAYA OKUL OLARAK CANI GÖNÜLDEN DESTEK VERİYORUZ

Son olarak konuşanGaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü Hakan Çevik ise şu ifadeleri kullandı: PTT’nin yapmış olduğu bu kampanyaya okul olarak canı gönülden destek veriyoruz. Öğrencilerimiz de bu uygulamadan çok hoşnut kaldılar ve sevindiler. Dün bize iletilen mektuplarını doldurdular. Bu kampanyaya gönülden destek verdiler. Ben öğrencilerimize, PTT Genel Müdürlüğüne, İnegöl Şube Müdürlüğümüze ayrıca teşekkür ediyorum. Anneler gününe onlarında böyle katkı sağlamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Anneler günün böyle güzel programlarla kutlanması, biz eğitim camiası adına önemli.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş