Samda’da sene sonu gösterisi

M-Muzaffer Samda İlkokulunun ana sınıfı öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim yılına hazırladıkları sene sonu gösterileri ile veda etti. Öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından beğeniyle karşılandı.

Yayınlama: 04.06.2014
891
A+
A-

Okulun çok amaçlı salonunda velilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, dört şubede eğitim öğretimlerini sürdüren öğrenciler büyük heyecan ve neşe içerisinde tüm yıl boyunca öğrendiklerini anne babalarına sergilediler.

 

ÖĞRENCİLER YIL İÇERİSİNDE ÖĞRENDİKLERİNİ SERGİLEDİLER






Hazırlanan gösteril ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Ömer Göktürk, “2013-2014 eğitim öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde, okulumuzun anasınıfı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde tüm yıl içerisinde öğrendikleri çalışmaları anne baba ve konuklara sergilediler. Okulumuzun sabahçı grubu öğretmenimiz Hetike Bıyıklı ve Mine Kahraman rehberliğindeki arılar ve kelebekler sınıfları gösterilerini geçtiğimiz hafta Çarşamba günü, öğleci grup öğretmenimiz İlkay Daltaban’ın sınıfı ise gösterisini Perşembe günü gerçekleştirmişti. Ana sınıfı yılsonu etkinliklerimiz dün Ceyda Gündüz öğretmenimizin sınıfının hazırladığı gösterilerle son buldu” dedi.

 

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM MUTLAKA ALINMALI

“Bizlere sene başında teslim edilen yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirerek yılsonunda velilerine teslim edeceğiz” diyerek konuşmasını sürdüren Müdür Göktürk, “Gerçektende anasınıfı öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri oyunlar, şarkılar ve şiirler velileri tarafından alkışlanarak büyük takdir topladı. Özellikle öğrencilerimizin gösterinin sonunda gerçekleştirdikleri bayrak teması görülmeye değerdi.Her zaman belirttiğimiz gibi okul öncesi eğitim gerçekten çok önemli bu sene okulumuz anasınıfını bitiren öğrencilerimiz seneye akranlarına göre okula ve hayata bir sıfır önde başlayacaklar.Bu sene öğrencilerini okul öncesi kurumlara gönderen anne ve babalar gerçekten çok şanslılar ayrıca bu kadar duyarlı davrandıkları içinde kendilerini tebrik etmek lazım. Okul öncesi eğitim süresince çocuklar ilköğretime hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenirler. Okul öncesi eğitimin amacı çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini görünür kılmaktır. Okul öncesi eğitim kurumları; toplumun temel yapısını oluşturan; saygı, sevgi, paylaşma, iş bölümü, sorumluluk sosyal çevre oluşturma açısından çocuğu geleceğe hazırlayan en güvenli ortamdır. Bu nedenle çocuklarımızın ilkokula başlamadan önce mutlaka okul öncesi eğitim almalarını sağlamalıyız” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş