Ferit Aybar, ‘Pazarlamada iletişimin yeri’ni anlattı

Uludağ Üniversitesi Pazarlama Bölümü tarafından “Pazarlamada İletişimin Yeri” adlı seminer düzenlendi. Uludağ Üniversitesinde gerçekleşen seminere konuşmacı olarak Kişisel Gelişim ve Satış Pazarlama Uzmanı Ferit Aybar katılırken, seminere öğrencilerin ilgisi büyük oldu.

Yayınlama: 26.12.2014
901
A+
A-

Katılımcılara; kendini tanıma, yaratıcı satış, pazarlama teknikleri ve etkili beden dili konularında bilgiler veren Aybar, uygulamada sık karşılaşılan hataları ve öğrencilerin nelere dikkat etmesi gerektiğini eğlenceli bir dille öğrencilere anlattı.

 

Aybar yaptığı konuşmasında; “İş aramak ve başarılı olmak zor bir süreçtir. Üniversiteden mezun olduğunuzda buna hazır olmanız gerekiyor. Öncelikle hedefinizi iyi belirleyip kendinize bir yol haritası çıkarmalısınız. Bu hedefler doğrultusunda donanımı fazla ve kendine güven konularında kendinizi iyi hazırlayıp iş aramaya başlamanız gerekiyor” diyerek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.






 

Ferit Aybar, Pazarlama Bölümü Öğretim görevlisi Özlem Şakar ile birlikte hazırlanan seminer için teşekkür ederek, bu kadar donanımlı bir okul ve öğretmenleri olduğu için şanslı olduklarını hatırlattı.

 

Eğitim seminerinin sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Kişisel Gelişim Ve Satış Pazarlama Uzmanı Ferit Aybar’a Pazarlama Bölümü Öğretim görevlisi tarafından plaket verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş