TOKİ’ye bahar geldi

TOKİ bölgesindeki vatandaşlara eğitim öğretim hizmeti sunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği bahar şenlikleri ve okul kermesini bu yıl 4’üncü kez düzenledi.

Yayınlama: 10.06.2014
729
A+
A-

Vatandaşların, öğrencilerin, öğretmen ve idarecilerin yoğun ilgi gösterdiği bahar şenliğinde, öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı ve çeşitli yarışmalarda derece elde eden eserler de sergilendi.

 

SADECE AKADEMİK EĞİTİM VERMEDİK






Düzenlenen programla ilgili açıklamalarda bulunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu Müdürü Metin Doğan şöyle konuştu: Okulumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılında hizmete açılmış olup, bu yıl 4. eğitim ve öğretim yılını sürdürmektedir. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Bahar Şenlikleri ve Kermesimizin de bu yıl 4’üncüsünü yine her yıl olduğu gibi okulumuzun bahçesinde düzenlendik. Öğrencilerimize sadece akademik bilgi vermedik, aynı zamanda; sosyal, sportif ve kültürel açıdan da öğrenciler geliştirmek için faaliyetler yaptık. Okulumuzun öğrencileri ilçede ve ilde yapılan çeşitli yarışmalarda derecelere girmişlerdir. Yıldız erkeklerde futbolda Bursa 3’üncüsü olduk. Ortaokul öğrencilerimizin Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde ve okul öncesi öğrencilerimizin bir yıl boyunca emek ederek yaptığı çalışmalardan oluşan sergimizi de açtık. Ayrıca okulumuzun ihtiyaçlarını gidermek için Okul Aile Birliği ve velilerimiz tarafından gıda ve satışlı kermes yapıldı. Bu etkinliğimize bütün öğretmenlerimiz,  veliler ve öğrenciler katılmışlardır. Katılan herkese teşekkür ederim.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş