İnegöl’den 3 okula yeşil bayrak

Eko-Okullar projesi kapsamında İstaş Kentaş Ortaokulu, Şükrünailipaşa Ortaokulu ve Selçuk Yahşi Ortaokulu ülke genlinde 510 okul arasında Yeşil Bayrak almaya hak kazandı.

Yayınlama: 03.06.2014
959
A+
A-

Türkiye Çevre Vakfı (TURÇEV) yetkilileri tarafından 13 Mayıs 2014 tarihinde yapılan okul denetiminlerinde, yapılan çalışmalar yerinde denetlendi. Denetleme sonucunda iki yıllık yapılan çalışmalar olumlu bulundu.

 

3 OKUL YEŞİL BAYRAK ALDI






Uluslararası Yeşil Bayrak ödül töreni ise 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü İstanbul Kurtköy Doğa Koleji salonunda yapıldı. Türkiye’de 510 okulun katıldığı çalışmada, 376 okul Yeşil Bayrak almaya hak kazandı. Yapılan bu törende İstaş Kentaş Okulu öğretmenleri yeşil bayrağı teslim aldı. İnegöl’den bu çalışmalara katılan Selçuk Yahşi Ortaokulu ile Şükrünailipaşa İlkokulu da yeşil bayrak aldı.

 

İstaş Kentaş Ortaokul Müdürü Orhan Erdoğan, iki yıllık yorucu bir çalışma sonucunda okul gönderinde tekrar iki yıllığına yeşil bayrağın dalgalanmasının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek; “Bu başarıda emeği geçen okulumuz eko okul koordinatör öğretmenleri Mehtap Ekinci Zantur, Sevinç Uysal ve Meryem Aslan’a, Eko Timde görev yapan sevgili öğrencilerime ve velilerine teşekkür ederim” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş