İshakpaşa’dan okuma bayramı

İshakpaşa İlköğretim Okulu 1/E sınıfı okuma bayramını doyasıya kutladı. Miniklerin folklor gösterileri ise düzenlenen programa renk kattı.

Yayınlama: 26.05.2016
994
A+
A-

İmren Izgara’da düzenlenen programa İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Okul Yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

İNŞALLAH BU GÜN HEDİYELERİNİ ALACAKLAR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul öğretmenlerinden Meliha Mut, “ Bu program öncesi yer olarak çok çalışmalarımız oldu. Bunun neticesinde İshakpaşa İlköğretim Okulu 1/E sınıfı okuma bayramını nedeniyle okul yönetimi, veliler ve öğrenciler hepimiz bir araya geldik. Çocuklarımız bir senelik eğitimlerinin ardından inşallah bu gün hediyelerini alacaklar. Öğrencilerimiz yapılan bu programla birlikte kendilerini de gösterecekler. Davetlilere folklor gösterilerinde bulunacaklar. Ben okul müdürümüze ve öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Programa katılarak geceye renk katan velilerimize ve öğrencilerimize de teşekkür ediyorum.

 

Minik öğrencilerin Folklor gösterilerinden sonra okuma belgelerini ise İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş takdim etti.

 

www.escortperl.com



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş