Minik şair İnegöl’ün gururu oldu

Bursa Valili tarafından düzenlenen ‘Şehitlik’ konulu şiir yarışmasında aldığı il birinciliğinin ardından ‘Ağaç’ konulu şiir yarışmasında da il birincisi olan Deydinler Ortaokulu öğrencisi Şeyda Demir, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Yayınlama: 26.03.2014
1.127
A+
A-

Deydinler Ortaokulu öğrencisi Şeyda Demir, aldığı derece sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’ü makamında ziyaret ederek Bursa genelinde almış olduğu iki 1.’likten  dolayı duyduğu mutluluğumu paylaştı.

 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, öğrencilerinin başarısını önemsediğini, kendisini, öğretmelerini ve okul yönetimini tebrik ettiğini söyledi.






 

KÖYLERDEN GELEN BAŞARI HABERLERİ BİZLERİ MEMNUN EDİYOR

Milli Eğitim konusunda iki konuda iddialı olduğunu belirten Mehmet Baştürk şunları söyledi: Birinci konu, İl düzeyinde yapılan bütün yarışmalarda ilçeler arasında en çok ödül alan İnegöl olmuştur. Bu ödül sportif, kültürel, sosyal etkinliklerde verilmektedir. Bursa’da 4 ödül varsa, çoğu kez İnegöl 2’sini almıştır. Bundan dolayı da bu türlü yarışmalara katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tebriklerimi bildiriyorum. İkinci konu ise ilçe merkezinde ne varsa belde ve köylerde de o olacak diyorum ve gördüğümüz gibi belde ve köylerdeki okullarımızda tertemiz, pırıl pırıl ve her türlü araç gereci bulunmaktadır. Bu yarışmada Deydinler Ortaokulundan bir öğrencimiz Bursa’da 2 kez üst üste birincilik ödülü almıştır. Mezit Köyü’nden de iki öğrencimiz ilçe de yapmış olduğumuz İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında 1’inci ve 2’nci olmuşlardır. Artık köylerden de başarı haberleri geliyor. Bu haberde bizleri ziyadesi memnun etmektedir.

 

Baştürk, il birincisi olan Deydinler Ortaokulu öğrencisi Şeyda Demir’e kitap ve günlük hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş