Öğrencilerin parmak izlerini aldılar!

Özel Pırlanta Çocuk Akademisi öğrencileri Emniyet Müdürlüğü’ne düzenledikleri ziyaretlerinde hem polisleri, hem de emniyette kullanılan ekipmanları tanıma fırsatı buldular. Polisler tarafından parmak izi alınan anaokulu öğrencileri, yapılan işlemi meraklı gözlerle takip ettiler.

Yayınlama: 10.04.2014
1.048
A+
A-

Polis teşkilatının 169. Yılının kutlandığı bu günlerde, İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Alanyurt karakolu dün küçük misafirlerini ağırladı.

 

Özel Pırlanta Çocuk Akademisi öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Cevat Aksoy’u ziyaret ettikten sonra emniyet müdürlüğü birimlerini de gezme fırsatı buldu.






 

Ziyaretin ardından konuşan Özel Pırlanta Çocuk Akademisi Sahibi Hüseyin Ersin şunları söyledi: Her yıl bu tür sosyal etkinliklerimizi çocuklarımız için düzenliyoruz. Bu yılda 196. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan emniyet teşkilatımızı çocuklarımızla birlikte ziyaret ettik. Onlara polislerin yapmış oldukları çalışmaları yerinde göstermek istedik. Bu sayede polisleri ve karşılaştıkları zorlukları öğrenme fırsatı buldular. Teşkilatımıza ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcımız Ahmet Aksoy’a bizimle ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum.

 

Öte yandan öğrenciler yapılan ziyarette hem polisleri, hem de emniyette kullanılan ekipmanları tanıma fırsatı bulurken, polisler tarafından parmak izi alınan anaokulu öğrencileri, yapılan işlemi meraklı gözlerle takip ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş