Okyanuslu öğrencilerden örnek davranış

Özel İnegöl Okyanus Koleji 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeni ile Yenice Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Yayınlama: 07.12.2016
1.648
A+
A-

Özel İnegöl Okyanus Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan hediyeler Yenice Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocuklara teslim edildi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Müdür Yardımcısı Mehmet Süner, “Okulumuz sosyal sorumluluk bilinci kapsamında çocuklarımız Yenice’deki engelli arkadaşlarıyla buluştular. Onların engelliler gününü kutladılar. Pasta kesip, hediyelerini sunarak onların yanında olduklarını gösterdiler. Bu çalışma tamamen öğrencilerin hazırlıklarıyla planlanmış bir çalışma olduğu için tüm öğrencilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Okyanus Koleji olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, tüm engellilerin yanında olduğumuzu belirtir, şahsım ve kurumumuz adına tüm engelli  kardeşlerimize kucak dolusu selamlar gönderiyorum. Gününüz kutlu olsun” dedi.






 

Yaptıkları bu güzel ziyarette çok mutlu olduğu gözlemlenen Okyanus Koleji öğrencileri, engelli arkadaşlarını okulda ağırlamak istediklerini söyleyerek onları kampüslerine davet ettiler.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş