Aktaş, MODEF EXPO dış ziyaretçileri ile buluştu

Tunus, Fas ve Irak’tan gelen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, MODEF fuarında yaptıkları gezinin ardından, MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 06.11.2014
859
A+
A-

MODEF’in yurt dışı ziyaretçileri, fuarda yaptıkları gezinin ardından MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

 

SÖYLÜYORUM ONLAR BİZİM KARDEŞİMİZ VE DOSTUMUZ






Ziyarette açıklamalarda bulunan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Onları burada görmekten son derece mutluyuz. Çok samimi bir şekilde söylüyorum onlar bizim kardeşimiz ve dostumuz. Olaya mobilya alım ve satım olarak bakmıyoruz. MODEF’teki yetkili arkadaşlarımız onlarla irtibat kurdu. Onlarda bizi kırmadılar ve açılış törenimizde de bizimle birlikte oldular. Onlarda bizimle beraber oldular çılışta. İnegöl olarak mobilyada her geçen gün uzmanlaşıyoruz. inegöl tabi bunun dışında köftesiyle, kaplıcasıylai tarımıyla da değerli. Tabi onlarında değerli katkı ve destekleriyle karşılıklı olarak bu ticareti artırarak devam ettirmek istiyoruz. Ben gerçekten onların kendilerini evlerinde hissetmelerini istiyorum. Bizi özellikle devamlı hatırlamalarını ve bizimle irtibat halinde olmalarını istiyoruz. İnşallah onları şehirlerinde ziyaret etmek istiyorum. Her ne kadar Orta Doğu’da sıkıntılar olsada, oyunlara gelmeyerek birbirimize sımsıkı sarılmamız lazım” dedi.

 

GELECEK SENE TEKRAR GELMEK İSTİYORUZ

Irak’ta Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı olduğunu belirten Abdulhadi Hammoodi ise, “Bu sene 2. defa geldik. Her şey burada çok güzel bu nedenle birdaha ziyaret etmek istedik. Geçen senede aynı gurupla geldik. Çok güzel işler yaptık. Çok memnun olduk. Burdaki ürünler güzel ve bizde devam etmek istiyoruz. Gelecek sene tekrar gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Ziyaret yapılan konuşmaların ardından karşılıklı hediyeleşmenin sonrasında tamamlandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş