Desteklemelerde yararlanın!

İnegöl İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, dün itibari ile Hayvancılık Desteklemeleri ile ilgili tebliğin resmi gazete de yayınlandığını ve desteklenmelerden yararlanmak isteyen yetiştiricilerin, ilçe müdürlüğü tarafından belirlenecek tarihlerde, müracaatlarını yapmaları gerektiğini belirtti.

Yayınlama: 13.05.2015
814
A+
A-

Aksakallı, müracaat tarihlerinin 1-2 hafta içerisinde netlik kazanacağını ifade ederek, yetiştiricilerin desteklemelerden yararlanmasını istedi.

 

TEBLİĞİ BUGÜN(DÜN) İTİBARİ İLE ÇIKTI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aksakallı, “Hayvancılık desteklemeleri hakkında uygulama esasları tebliği bugün(dün) itibari ile çıktı. Ülkemizde hayvancılığın gelişmesi, sağlıklı üretimin arttırılması ve sürdürülebilirliğinin saplanması, hayvan genetik kaynaklarının yerinde kullanılması ve geliştirilmesi, kayıt sistemlerinin güncel tutulması, hayvancılık politikasının etkinliğini arttırması ve hayvan hastalığı ile mücadele için yetiştiricilerin desteklemek amacı ile bugün itibari ile Hayvancılık desteklemeleri hakkında uygulama esasları hakkında tebliğ çıktı. Bunun ile ilgili üreticilerimizin anaç koyun besicilik, sığır, ipet böcekçiliği, arı desteklemeleri ile ilgili müracaatlarının, ilçe müdürlüğümüzün belirleyeceği tarihte, ilçe müdürlüğümüze müracaat etmeleri ve desteklemelerden faydalanması gerekiyor” dedi.

 

1-2 HAFTA İÇERİSİNDE MÜRACAAT TARİHLERİMİZ BELLİ OLACAKTIR

İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlü Aksakallı, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Tahminim 1-2 hafta içerisinde müracaat tarihlerimiz belli olacaktır. Bu konu ile ilgili de bizler köy muhtarlarımıza ve tarım kooperatiflerine mesaj sistemi yolu ile haber vereceğiz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş