Gül Pide yeni yerinde

İnegöl’de sektörünün öncü firmalarından 19 yıllık lezzet Gül Pide, gerçekleştirilen tören ile yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

Yayınlama: 21.10.2014
1.846
A+
A-

İnegöl’ün sektöründe öncü firmalarından olan Gül Pide, dün gerçekleştirilen açılış töreni ile yeni binasına kavuştu. Düzenlenen törene Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İnegöl Şubesi Başkanı Turgut Kani ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılış öncesi bir selamlama konuşması yapan Gül Pide firma sahibi Enver Salacan, “Açılışımıza katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Firmamız 1995 yılından bu yana İnegöl’de en iyi şekilde hizmet vermektedir. Daha önce olduğu gibi bundan sonra yeni yerimizde de ilçe halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz” dedi.






 

HERKESE TAVSİYE EDİYORUM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Güzel bir günde güzel bir işletmenin açılışını gerçekleştireceğiz. Aslında eski gibi gözüküyor ama sadece 19 yıllık bir firma, 1995’ten bu yana İnegöl’de faaliyet gösteriyor. Bir konferansta dinlemiştim, Türkiye’de 100 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren 3-4 tane şirket varmış, Avrupa’da, Amerika’da 400, 500, 600 yıllık onlarca, yüzlerce şirket var. Türkiye gibi çok sık işyerlerinin açılıp kapandığı bir ortamda 19 yıldır faaliyetini devam ettiren firmamız sevindirici ama bizde mobilyacıların çocukları öğretmen olmaya çalışıyor, terzilerin çocukları mühendis olmaya çalışıyor. Dolayısı ile meslekler ve işyerleri çok uzun süreli ve sağlıklı olmuyor. Gül Pide’nin güzel bir çizgisi var. Hem lezzetini hem ortamını herkese tavsiye ediyoruz. Ama şu bir vakadır, işinizi iyi bir şekilde devam ettirebilmek için kaliteli iş yapacaksınız, özellikle gıda işi ise damak tadına ve hijyene çok önem vereceksiniz. Prensipleriniz olacak, ilkeleriniz olacak ve insanlar sizi tercih edecekler. Kimisi ayda bir kimisi iki haftada bir hanımı ve çocukları ile buralara gelip yemek yiyebilecekler. Tüm İnegöl için hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Turgutalp Cami İmam Hatibi Emin Topçu’nun duası sonrası kurdele kesimi ile yeni binanın açılışı gerçekleştirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş