İnegöl’de pide zamsız satılacak

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi merakla beklenen pide fiyatları belli oldu. Birçok il ve ilçede zamlı satılacağı öğrenilen pide İnegöl’de zamsız satılacak. Buna göre 300 gr yumurtalı ve yumurtasız pide 1,25 TL’den satışa sunulacak.

Yayınlama: 24.06.2014
1.171
A+
A-

İnegöl Fırıncılar Odası Başkanı Osman Ceylan da dün ilçemizde bu yıl uygulanacak pide fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

 

Ceylan, İnegöl’de geçtiğimiz yıl 25 kuruş zamlanarak 1 lira 25 kuruştan satışa sunulan ramazan pidesinin bu yıl da aynı tarifeyle satılacağını söyledi.






 

ZAMSIZ PİDE YEDİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

İnegöl’deki pide fiyatlarına ilişkin dün bir açıklama yapan Fırıncılar Odası Başkanı Osman Ceylan, geçen yıl 1 liradan 1 lira 25 kuruşa çıkartılan yumurtalı susamlı pidenin bu yıl da 1 lira 25 kuruştan satılacağını belirterek; “Ramazan ayının memleketimize ve İnegöl halkına hayırlı olmasını, esnafımız adına bereketli geçmesini diliyorum. 11 ayın sultanı Ramazanda bu yıl İnegöl halkına zamsız pide yedirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Osman Ceylan, İnegöl’de de 300 gram yumurtalı susamlı pidenin 1 lira 25 kuruştan satılacağını, 2’li pidenin ise 2,5 liraya satılacağını duyurdu. Ceylan, bu yıl ramazan ayında İnegöl halkının bol bol pide yemesi için zam uygulamama kararı aldıklarını ifade etti.

 

İnegöl Halk Ekmek Fabrikasının ise ramazan pidesi fiyatlarını henüz belirlemediği öğrenildi. Normal tarifede 25 kuruş düşük fiyat uygulayan Halk Ekmek Fabrikasının da pideyi 1 liradan satışa sunması bekleniyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş