MÜSİAD’dan uluslararası fuar

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği(MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, 29 Ağustos’ta köşke çıkacak yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul CNR EXPO’da Uluslararası Fuar düzenleyeceklerini açıkladı. 75 ülkeden binlerce işadamının ziyaretçi olarak katılacağı fuarda İnegöllü firmalarda stant açabilecek.

Yayınlama: 21.08.2014
939
A+
A-

MÜSİAD Başkanı Zeki Kavaz İşler Değişecek, Dünya Değişecek (World is Changeable) sloganıyla bu yıl çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını açıkladı.

 

Ülke genelinde MÜSİAD’lı işadamlarının katılımı ile bugüne kadar 2 yılda bir gerçekleştirdikleri fuarın bu yıl daha kapsamlı olacağını anlatan Kavaz, “Açılışını Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği fuarımız bu yıl 100 bin m2 kapalı alanda olacak. Ülkenin 4 bir yanından Türk ürünlerinin teşhir edileceği fuarın himayesini Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan üstlendi. Dünyanın 75 ülkesinden profesyonel alıcıların gelmesi noktasında ilgili bakanlıklar, büyükelçiler ve konsolosluklar seferber edildi. Bu nedenle ülkemizde bu yıla kadar yapılan en etkili fuar olacağını tahmin ediyoruz. Yabancı katılımcı sayısının on binlerce olacağı tahmin ediliyor” dedi.






 

Fuarın tanıtımı noktasında 500 bin davetiye yollandığını, bunun yanı sıra görsel ve yazılı medyada ciddi bir kampanya yürütüleceğini anlatan Kavaz, İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan, T.C. Ekonomi Bakanlığı’na, T.C. Dışişleri ve T.C. Kalkınma Bakanlığı’ndan İslam Ticaret ve Sanayi Odası’na kadar yerli ve yabancı birçok kuruluşun yanlarında olduğunu ifade etti.

 

İNEGÖLLÜ FİRMALARA ÇAĞRI

MÜSİAD Fuarının İnegöllü firmalar açısından büyük bir şans olduğunu ve bunun değerlendirilmesi gerektiğini anlatan Kavaz, “Özellikle İnegöl’de faaliyet gösteren Mobilya, Mobilya Yan Sanayi, Tekstil, inşaat ve gıda firmalarının stant bazında katılmalarını şiddetle tavsiye ediyoruz. İnegöl’den fuara katılmak isteyen firmalarımızın bilgi için 0212 222 04 06 no’dan MÜSİAD Merkezine ulaşmalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş