Trend kartta puan dönemi

İnegöl’ün alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi İnegöl AVM, ziyaretçileri için yine harika bir kampanyayı hayata geçiriyor. İnegöl’ün en avantajlı kartı Trend Kart, artık puan topluyor.

Yayınlama: 10.07.2014
853
A+
A-

‘Her Alışveriş Puan, Her Puan Armağan’ sloganı ile hayata geçirilen kampanya dâhilinde 11 Temmuz-31 Aralık tarihleri arasında İnegöl AVM’den alışveriş yapan Trend Kart sahipleri her alışverişlerinde puan, puanlarıyla birbirinden güzel armağanlar kazanacak.

 

İnegöl AVM içerisindeki kampanya kapsamındaki mağazalardan yapılacak her alışverişte puan kazanabilir, kazandığınız puanlar ile sahip olacağınız hediyeleri kendi ihtiyacınıza ve zevkinize göre belirleyebilirsiniz. İnegöl AVM’nin fırsatlarla dolu keyifli ve eğlenceli dünyasında avantajlardan yararlanmanız için oluşturulan Trend Kart Puan Kataloğu ile her alışverişleriniz fırsata dönüşecek. Telefondan bisiklete, tabletten mikro dalga fırına kadar, oyun hamurundan buzdolabına kadar birbirinden farklı ve kaliteli yüzlerce hediye Trend Kart Kataloğu’nda yer alıyor. Yapmanız gereken 31 Aralık tarihine kadar İnegöl AVM’de yaptığınız her alışverişi danışma bankosuna işletmek ve yeterli puana ulaştığınızda o hediyenin sahibi olmak. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi ve yönlendirme için alışveriş merkezi içerisindeki Trend Kart Danışma Bankolarına uğrayabilir ve www.inegölavm.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş