YENİ BİR DÖNEM

MOSDER Başkanı Ahmet Güleç’in başkanlığında Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği’nin yönetimine talip olan İnegöllü mobilyacılar büyük zafere imza attılar.

Yayınlama: 01.05.2014
1.204
A+
A-

Mobilya ihracatında sektörde hatırı sayılır rakamlara ulaşan İnegöllü mobilyacıların Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği’nin yönetimine talip olması ile ilgili süreç dün tamamlandı.

 

TEK LİSTE SÜRPRİZİ






Liste hazırlığı yapan Düzceli bir iş adamının liste çıkaramaması, seçimler öncesi eski yönetim kurulu başkanı Abdullah Tever ve yönetimin Güleç’i desteklemesi sonucunda seçimlere tek liste ile gidildi. Gerçekleştirilen seçimlerde aynı zamanda MOSDER’in de başkanı olan NdesingN Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, başkanlığa seçildi.

 

YÖNETİMDE İNEGÖL AĞIRLIĞI

Güleç başkanlığındaki yönetimde İnegöl’de 5 mobilya firması yer alırken, isimler önümüzdeki günlerde netleşecek. Yönetim asil ve yedek, denetim asil ve yedek olmak üzere toplam 38 ismin yer aldığı listelerde İnegöl’den toplam 19 firmanın yer alması ile birlikte, hem İnegöl hem de Türk mobilya sektörü için yeni bir dönem başladı.

 

YÖNETİM KURULU ASİL

Kongre sonucunda Ahmet Güleç başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mobipan Orman Ürünleri, Duran-Doğan Basım, Tever Dış Ticaret, SİM Mobilya, Altın Yaprak Mobilya, Beşler Mobilya, Adnan Bostan Mobilya, Levent Ofset, Sülekler Orman Ürünleri, İsil Mobilya.

 

DENETİM KURULU ASİL

Seçim sonucunda denetim kurulu üye listesinde ise şu isimler yer aldı: Sancaklı Mobilya, Monako Mobilya ve Kenderler Orman Ürünleri.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş