24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği

Müşerref-Muzaffer Samda İlk ve Ortaokulu müdürlükleri tarafından geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği geçtiğimiz gün Dore Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayınlama: 23.11.2015
600
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma akşamı Dore düğün salonunda düzenlenen programa Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutan vekili Binbaşı Uğur Baş, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Karaarslan ve Ali Doğru, bazı okul müdürleri ile veliler öğrenciler katıldı.

 

1992 YILINDAN BU YANA HİZMET VERMEKTE






Yemeğin ardından konuşma yapan Müşerref-Muzaffer Samda İlk Okulu Müdürü Ömer Göktürk, programa katılan herkese teşekkür ederek, “Müşerref-Muzaffer Samda İlk ve Ortaokulu 1992 yılından bu yana hizmet vermekte. Okulumuzun akademik ve sportif başarılarından ziyade bize teslim edilen çocuklarımızı en iyi şekilde vatanına milletine bağlı, ahlaklı, manevi değerlerine bağlı, bilgi ve beceri bakımından üst düzeye çıkarılmış bireyler olarak yetiştirmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bu başarılar kazanılırken şunu da unutmamak gerekiyor; bizlere her zaman destek veren hayırseverimiz Muzaffer Samda’ya çok çok teşekkür ediyoruz. Onlardan aldığımız güçle her gün bir daha önde olmaya gayret ediyoruz. Okulumuzun öğretmen profiline baktığımız zaman yüzde 80’i 10 yılın üzerinde görev yapıyorlar. Bunu şunu gösteriyor demek ki öğretmen arkadaşlarımız okulumuzda çok iyi bir çalışma ortamı bulmuşlar. Memnunlar ve tabi ki bu memnuniyetleri de çalışma azimlerine ve gayretlerine her gün daha da güç katmakta. Bizler Samda ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan mutluyuz. Hayırseverimize bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Konuşmanın ardından okulda 20 yılını doldurmuş olan öğretmen Sebahattin Kaya, 5. Yılını doldurmuş olan 4 öğretmene, şehir dışına tayini çıkan 3 öğretmene, okul içi ve dışı etkinliklerde okulun en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayan 7 öğretmene teşekkür plaketleri takdim edildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş