AGD Divan Toplantısı’nı gerçekleştirdi

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda Ocak Ayı ilçe divan toplantısını eğitimli olarak gerçekleştirdi.

Yayınlama: 22.01.2016
485
A+
A-

İlçe yönetimi, Hanımlar Komisyonu, mahalleler ve öğrenci komisyonlarının katıldığı ilçe divana 167 kişi katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim okunması ve AGD ilçe başkanı Mustafa Özkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan divanda, AGD İzmir Eski Şube Başkanı Cemal Arıkan, Anadolu Gençlik ve Anadolu Gençliğin Önemi konulu eğitim verdi.






 

Arıkan seminerde, “Anadolu Gençlik bütün insanlığın yararına hayrı ikame etmek, iyi, doğru, faydalı ve adil olanı hakim kılmak için vardır. Anadolu Gençlik bir medeniyetin yeniden dirilme projesidir. Anadolu Gençlik gençlerimize inanç, heyecan, azim ve aksiyon kazandırma gayreti içerisindedir. Amacımız; gençlerimizin kendilerini toplumda ifade edebilmelerini sağlamak. Milli ve ahlaki kültür değerlerine saygılı yetiştirmektir. Yaratılış gayesini bilen, yaratanı tanıyan, ibadetlerine düşkün gençler yetiştirmek istiyoruz. Bunun için kendilerine sahabe efendilerimizden, ecdadımızdan örnekler veriyoruz” dedi.

 

Arıkan’ın konuşmasının ardından öğrenci komisyonlarından ocak ayı faaliyet raporlarının alındı ve ikram bölümünün ardından toplantı sonlandırıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş