Aktaş’tan Birey Temel Lisesine ziyaret

Kurum ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Birey Temel Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerin kapıda çiçekler ile karşıladığı Aktaş öğrenciler ile vakit geçirmeyi de ihmal etmedi.

Yayınlama: 21.12.2015
709
A+
A-

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Birey Temel Lisesi Müdürü Naci Parlar; “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş nezdinde ilçe yönetimi ve meclis üyelerine kurumumuza yapmış oldukları bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz üzere daha önce okulumuz Birey dershaneleri olarak İnegöl’de faaliyet gösteriyordu. Bakanlığımızın almış olduğu dershanelerin temel liseye dönüşüm projesi kapsamında kurumumuzda bakanlıktan almış olduğu izinle temel lise olarak bu sene başında eğitim – öğretim hayatına başlamıştır. Okulumuz şuan 250 öğrenci ve 30 öğretmenimiz ile birlikte eğitim öğretime devam etmektedir. Binamız 24 derslikten oluşmakta olup,576 öğrenci kontenjanı ile yemekhanesi, kapalı spor salonu ve her türlü sosyal aktivite mekanlarına haiz tam bir eğitim yuvası olarak milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek gayesiyle genç bir eğitim kadromuzla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

Parlar; “Devletimizin yapmış olduğu dershanelerin temel liseye dönüşümü projesi bizler tarafından olumlu karşılandı. İnegöl Birey Temel Lisesi olarak bu uygulamadan memnun olduğumuzu ve vatandaşlarımıza bunun olumlu bir şekilde yansımış olduğunu söyleyebiliriz. Öğrencilere sunulan teşviklerin daha fazla artması ile birlikte daha fazla öğrencinin özel okullara doğru yöneleceğini ve öğrencilerin bu kaliteli eğitimden daha fazla hizmet alacağını düşünüyoruz. Son olarak Belediye Başkanı Alinur Aktaş nezdinde ilçe yönetimi ve meclis üyelerine gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Her hafta gerçekleştirmiş olduğumuz kurum ve kuruluş ziyaretlerimiz kapsamında bugün de ilçe yönetimimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile beraber Birey Temel Lisesini ziyarete geldik. Öncelikle hem Müdürümüze hem de kurum çalışanlarına bizleri güzel bir şekilde karşılamaları ve ağırlamalarından dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu mana da kurumumuzun şehrimize eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını da temenni ediyorum” dedi.






 

Aktaş; “Dönüşüm öncesi Birey Dershaneleri İnegöl’ün eğitim öğretim hayatında önemli hizmetleri olan bir kurumdu. Özellikle dershanelerin dönüşümü ile alakalı süreci iyi bir şekilde yöneten Birey Dershaneleri 250 öğrencisi ile temel lise olarak dönüşümünü sağlayarak eğitim öğretime başladı. Bu mana da Müdür Bey’in şahsında bütün öğretmen ve öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Aktaş; “İnegöl Belediyesi olarak bizler de bu dönüşüm sürecini kolaylaştırmak adına elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyuyoruz. Gerçekten devletimizin bu konuda özel okul açma ve bu kurumların sağlıklı bir şekilde devam etmesi için teşvikleri var. Halkımızın da bu konu ya genel mana da itibar ettiğini görüyoruz. 1-2 yıl içerisinde bu sistemin oturacağını ve daha sağlıklı bir şekilde uygulanacağını umut ediyoruz” dedi.

 

Aktaş son olarak; “ Bugün genel anlamda hem kurum ile hem de eğitim alakalı istişareler yaptık. Müdür Bey’in şahsında tüm kurum çalışanlarına ve öğrenci kardeşlerime başarılar ve kolaylıklar diler, saygılarımı sunarım” dedi.

 

Daha sonra Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindekiler sınıflara çıkarak öğrenciler ile sohbet etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş