Altınordu’ya 11’lik İnegöllü

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınorduspor, Süper Amatör Kümede mücadele eden İnegöl Yenicespor altyapısında 2 senedir forma giyen 11 yaşındaki Mustafa Kocabaş’ı transfer etti.

Yayınlama: 19.03.2016
685
A+
A-

Türkiye’de altyapı devrimi yapan ve Avrupa standartlarındaki sistemiyle geleceğin yıldızlarını yetiştirme hedefine emin adımlarla giden Altınordu, Yenicespor’dan  Mustafa’yı Kocabaş’ı renklerine bağladı.

 

Yenicespor da bir dönem altyapı antrenörü olarak görev yapan ve aynı zamanda Yenice’de yaz döneminde futbol okulu düzenleyip minik sporcular yetiştiren Mehmet Doğan, Mustafa’nın transfer hikâyesini anlatarak, “Yenicespor U11 futbol takımında oynayan Mustafa’yı , Altınorduspor’un Afyonda düzenlediği; Afyon Cup Futbol Turnuvasına götürdüm. Turnuvaya Antalya, Denizli, Konya, Kütahya, Ereğli, Afyon ve  Altınordu futbol okulları katıldı. Mustafa’yı Konya Altınordu kadrosunda oynattım. Burada Scout ekipleri Mustafa’yı farklı mevkilerde deneyerek çok beğendiler. Benimle irtibata geçip, bizi İzmir’e davet ettiler. Tesislerde 4 gün boyunca Elit 2004 grubu ile idmanlara çıkardılar. Beğenip kendi bünyelerine katmaya karar verdiler. Bir hafta sonra Altınorduspor’dan Scout ekipleri Yenice’ye gelerek  Mustafa’nın ailesi ile görüştükten sonra, okul kaydını İzmir’e alarak, lisansını Altınorduspor’a aktardılar. Altınorduspor’u arayarak arada Mustafa ile ilgili bilgiler alıyorum. Hocaları Mustafa’nın antrenmanlarda çok çalışkan bir öğrenci olduğunu ve okulda derslerinin çok iyi olduğunu söylediler” dedi






 

Altınordu’dan teklif aldığında çok mutlu olduğunu söyleyen Mustafa ise yaptığı açıklamada, “Altınordu buraya gelme adına bana çok büyük bir güven verdi. Kendim burada mutlu olacağımı hissediyorum. Forma şansı bulacağımı ve oynayacağımı hissediyorum. Genç ve tamamı yerli oyunculardan kurulu bir ekipte görev almak benim için çok önemli. Burada kendimi gösterme ve ispatlama şansı bulacağıma inanıyorum. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Altınorduspor’a gelmemde emeği geçen İç Anadolu Altınorduspor Koordinatörü, Konya Altınordu futbol okulu hocam Emre Demirölmez’e, Mehmet Doğan hocama ve Mahmut Özdemir abime çok teşekkür ederim” dedi.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş