Amatör’de sonuçlar

Süper Amatör Lig B Grubu’nda kümede kalma mücadelesi veren Gençlergücü, Duaçınarı’na 1-0 yenilerek işini zora sokarken önümüzdeki hafta karşılaşacağı Kurtuluşspor maçından galibiyet elde edemezse 1. Amatör’e yelken açacak.

Yayınlama: 29.02.2016
419
A+
A-

Süper Amatör, 1. Amatör ve 2. Amatör Lig heyecanı haftasonu oynanan müsabakalar ile devam etti.

 

Süper Amatör Lig A Grubu’nda kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, Dikkaldırım’ın ligden çekilmesi nedeniyle için haftayı maç yapmadan 3 puanla tamamladı.






 

LİG KIZIŞIYOR

Süper Amatör Lig B Grubu’nda ise Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Kafkasspor, dün saat 15.00’da Sanayi Sahası’nda ağırladığı Bursa Bordo’yu 1-0’la geçerek 3 puanın sahibi oldu. Bir diğer Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Kurtuluşspor ise deplasmanda karşılaştığı Fethiye İ.Yurdu ile 1-1 berabere kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren 2 temsilcimizden Yenicespor, evinde ağırladığı E.Gazi Mesken’i 2-1’le geçerken Gençlergücü ise deplasmanda Duaçınarıspor’a 1-0 mağlup olarak kümede kalma ihtimalini zora soktu.

 

DOĞUGÜCÜ’NDE ŞOK MAĞLUBİYET

1. Amatör Küme Play-Off mücadelesinde dün saat 15.00’da İznik İlçe Stadyumu’nda M.Sinan Gençlikspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Doğugücü, 90 dakika sonunda sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

 

AKHİSAR’DAN GOL YAĞMURU

2. Amatör Küme’de ise art arda Kurtuluş Sahası’nda oynanan müsabakalarda Şekerspor, İsaören’e 1-0 mağlup olurken Akhisar ise Cerrah’ı 8-0’lık farklı skorla mağlup etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş