Başarılarını Kaymakam Akça ile paylaştılar

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından düzenlenen Türkiye 2. Bölge (İç Anadolu-Marmara) Atletizm Şampiyonası’nda İnegöl’ü temsil eden ve toplamda 8 madalya kazanan Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Meslek Lisesi’nden 4 sporcu, Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Yayınlama: 09.04.2016
503
A+
A-

Dün Kaymakamlık makamında düzenlenen ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerimiz hem okulu hem de Özel Umut Yolu Spor Kulübü aracılığıyla çok etkin olarak yarışmalara katılmakta. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da krosta, kısa atlama, gülle atımı gibi dallarda Türkiye’de dereceler yaptılar. Kendilerini tebrik ettik. Bu başarılarını sizinle paylaşmak istedik” dedi.

 

ÖNEMSİYORUZ






Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ise, “İnegöl Belediyesi her alanda olduğu gibi özel sporculara, özel çocuklara karşı çok ilgili. Biz de Gençlik Spor Müdürlüğü olarak bu arkadaşlara ne gibi hizmet verebildik? Bocce sahası yaptık. Yarışmaya gitmeden önce orayı kullanarak çalıştılar. Kendilerini önemsiyoruz ve hizmetlerimizi bu yönde yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“İNANANLARLA YOLA ÇIKMAK”

Son olarak konuşan Kaymakam Ali Akça, “İnananlarla yola çıkmak kelimesiyle ifade edilen bir realite gerçekleşmiş. İnanan çocuklar 4 kişi gittiler, 8 madalya alıp geldiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu noktada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Genlik Spor Müdürlüğümüz, Dernek Başkanımız, Okul idarecilerimiz ciddi gayretler gösterdiler. Engelli çocuk tabiri yerine özel insan ya da özel çocuk tabirini kullanırım. Federasyonda da böyle kullanılıyormuş, bundan mutluluk duydum. Özel Sporcular Spor Federasyonu… Nefis bir isim koymuşlar. Bu özel çocuklar yarıştılar ve madalya alarak geldiler. Bu inancın, azmin zaferidir. Bundan sonraki süreçte İnegöl’de özellikle STK’ların ve İnegöl Belediyesinin bu konuyu daha da gündemine alarak özel çocuklarımıza yönelik olarak düzenlenen bu spor aktivitelerinde, yarışmalarda daha fazla yer almalarını sağlayıp daha fazla madalyalar kazanarak bu çocukların gönüllerini fethederiz. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş