Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Masa Tenisi Yıldız Kızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Bursa’da ikinci olan Altıeylül Ortaokulu Masa Tenisi takımı sporcularına, okulda düzenlenen program ile ödüllerini takdim etti.

Yayınlama: 03.03.2016
488
A+
A-

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen ve Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Altıeylül Ortaokulu Müdürü Mehmet Göksu, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programda öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, “İnegöl’ün ismini duyuran her kim varsa biz müteşekkiriz. Dönem dönem başarılı öğrencilerimizi şahsım ve başkan yardımcılarım kabul edip, mümkün olduğunca ödüllendirmeye, tebrik etmeye, basının huzuruna bu kardeşlerimizi çıkarmaya çalışıyoruz. İnanın hafta geçmiyor ki, İnegöl’den bir okulumuz dışarı da bir yere müsabakaya gitmesin. Bu noktada belediye olarak otobüs tahsis ederek, ulaşımla alakalı destek ve katkı vererek bu başarılı öğrencilerimizin yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

 Aktaş; “İnegöl’de 58 bin ilk orta ve lise öğrencisi var. Takdir edersiniz ki farklı spor dallarında, bu sadece futbol değil, masa tenisi, futsal, voleybol, basketbol, atletizm ve farklı spor dallarında yoğun bir faaliyet var. Belediyespor’da da yoğun faaliyetler var. Nihayetinde Belediyespor’da oynayan çocuklarımız bu okullarda ki öğrencilerimiz. Tabi öğrencilerimizin bu başarısı bizleri ziyadesiyle heyecanlandırıyor. İnegöl’ün isminin duyulmasına vesile oluyor. Ben çocuklarımıza destek veren ailelerimize, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Geçen yıl ilk 6’ya giren kızlarımız bu yıl Türkiye Şampiyonasında ilk üçe girme olarak kendilerine hedef koymuşlar. İnşallah istedikleri başarıları elde edip İnegöl’e dönerler” diye konuştu.






 

Konuşmanın ardından Altıeylül Ortaokulu Masa Tenisi takımı öğrencileri olan Azra Sarıkaya, Beyza Çakır ve Elif Aydın’a, Başkan Aktaş tarafından spor çantası takdim edilirken, öğrencilere katılacakları Türkiye Şampiyonası’nda da başarılar dilemeyi unutmadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş