Belediye taziyelere başladı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye bünyesinde oluşturdukları bir birimle ilçemizde vefat eden vatandaşların evlerine taziye ziyaretleri yapmaya başladıklarını belirtti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 08.04.2015
585
A+
A-

Dün makamında bir basın açıklaması gerçekleştiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, taziye ziyaretleri hizmeti ile İnegöl’de bir yeniliği daha hayata geçirdiklerini ifade etti.

 

HALKIMIZIN ACISINI PAYLAŞIYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığımız pek çok hizmetimiz var. Özellikle son dönemde hizmete sunduğumuz evde bakım hizmetleri gibi cenaze hizmetleri gibi bebek ziyaretleri gibi halkımızın önemli anlarında yanında olmayı gerektiren hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz. Sloganlaşmış bir hizmet düsturumuz var. İnegöl Belediyesi olarak ‘Doğumdan Ölüme Halkımızın Yanındayız’ diyoruz. Mutluluğunuzu, acınızı sizlerle paylaşıyoruz. Belediye olarak bu kapsamda yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. 01.04.2015 tarihi itibariyle Cenaze ve Defin Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan taziye birimi ile ilçemizde vefat eden vatandaşlarımızın evlerine gidilerek taziye ziyaretleri yapılmaya başlanmıştır. Taziye ziyaretleri yapan birimimiz Halkla İlişkiler görevlisi ve şoför olmak üzere 2 personelden oluşmaktadır. Bu birim Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan diğer birimlerle koordineli çalışarak her gün vefat edenlerin kayıtlarını alıp bu kişilerin birinci derece yakınlarına telefon ederek ziyaret için uygun bir zamana randevu alıyor ve kendilerine ziyaret gerçekleştiriliyor. Ziyaret esnasında ekibimiz Belediyemiz adına hediyesini sunarak, cenaze evinde yapılması gereken dini ve kültürel dokuya uygun bir hasbıhal yapıldıktan sonra taziye ziyareti sona eriyor. İlçemizde vefat eden herkese taziye ziyaretinde bulunulmaktadır. Ön görüşme esnasında eğer ziyaret etmemiz istenmiyor ise o ailelere ziyarete gidilmiyor. Bu hizmetimizin tüm ilçe halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş