Belediyespor hazırlıklarını sürüdürüyor

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası maçının hazırlıklarını antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde, maçın oynanacağı İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yayınlama: 18.03.2016
362
A+
A-

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, haftasonu İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salon’unda ağırlayacakları Ziraat Bankası maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

HEDEF GALİBİYET






Aksoy, idman öncesi yaptığı açıklamada; “Play-Off’a kaldık. Play-Off öncesi lig etabının son maçlarını oynayacağız. Ziraat Bankası’na deplasmanda 3-1 kaybetmiştik. Haftasonu bu maçın rövanşını oynayacağız. O maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Ondan sonra Halkbank’ı sahamızda ağırlayacağız. Play-Off için çok kısa bir süre var. Hepsinin hazırlıklarını sürdürüyoruz. Ziraat Bankası maçını kazanmak için hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda puanlar çıkartmak istiyoruz. Şuanda 3 takımın Play-Off’a kalması netleşti. Biz, Maliye Milli Piyango ile Galatasaray. 4. takım Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Arkas takımları arasında gidip geliyor. Bunlar puan olarak birbirine yakın takımlar. Bu takımlardan bir tanesi klasman grubunda kalacak. Diğer 2 takım final grubunda devam edecek. Final grubunu Halkbank ile Fenerbahçe garantilemiş durumda. Play-Out serisindeki takımlarda belirendi. Lig etabının son 2 maçları kaldı. Bazı takımlar bay durumunda. Bunların bitimini bekliyoruz. Hazırlıklarımızı hem lig etabındaki Ziraat Bankası ile Halkbak maçına hem de ondan sonraki Play-Off serisi için sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş