“Beş genç oyuncu kazandık”

Süper Amatör Küme B. Grubunda oynanan maçta Kurtuluşspor, ligin son sırasında yer alan Ertuğrul Gazi Meskensporu 2-1 mağlup etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, “Beş genç oyuncu kazandık” dedi.

Yayınlama: 03.02.2016
421
A+
A-

Müsabakada gençlere forma şansı veren Haluk Metin, maç sonu açıklamalarda bulunarak, “Beş genç oyuncu kazandık” dedi.

 

GENÇLERE ŞANS TANINACAK






Maç sonu açıklamalarda bulunan Haluk Metin, “Son sırada yer alan takımla oynadık. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle oyunun ilk yarısı 1-1 sona erdi. 2. Yarı oyuncularım maçı kazanmayı çok istediler. Zorda olsa maçı 2-1 kazanmayı başardılar. Altyapıdan 3 oyuncu takviyesi ile maça başladık. İkinci yarıda 2 genç oyuncuyu daha oyuna aldık. Bu maçta toplam 5 genç oyuncuyu oynattık. Genç oyuncuların sahada gösterdikleri olumlu performans, yarınlara umutla bakmamamızı sağalıyor. Ligdeki kalan maçlarda genç arkadaşlarımıza şans vermeye çalışacağız. Tecrübe kazanmaları için, genç oyunculara zaman buldukça süre ve imkân tanıyacağız. Başkanımız Talha Öziş ve yönetim kurulu üyelerimizin altyapıya verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

GÜRSU MAÇINA HAZIRIZ

Kötü hava şartları nedeniyle ertelenen Gürsuspor maçının Perşembe günü oynanacağını hatırlatan Metin, “Gürsuspor maçına takım olarak hazırız. Futbolcularımın sahada maçı kazanmak için gereken gayreti göstereceklerine inanıyorum. Play-Off yolunda çok önemli bir maça çıkacağız. Bu yüzden İnegöllü sporseverlerin desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar bizleri destekleyen taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş