Boğazköylü Minikler’den yerli malı

Boğazköy İlkokulu yönetimi, 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Mallar Haftası kapsamında düzenlediği etkinlik ile minik öğrencilerin, haftanın önemi hususunda bilinçlenmelerini sağladılar.

Yayınlama: 22.12.2015
516
A+
A-

Boğazköy İlkokulu öğrencilerinin şiirleri ile başlayan program renkli görüntülere sahne oldu. Velilerin de yoğun şekilde katılım gösterdiği etkinlik öğretmenlerin, öğrencilere Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası konusunda yaptıkları bilgilendirmelerin ardından ikramlarla ve eğlenceli oyunlarla devam etti.

 

EĞİTİME ÖNEM VEREN BİR KÖYE SAHİBİZ






Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Boğazköy İlkokulu Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Hatice Tarhan, “12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında Türk mallarını koruma ve bilinçlendirme amacıyla bir çalışma yapmak istedik. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren bu bilince sahip olmalarını istiyoruz. Paralarını tutumlu harcasınlar, biriktirsinler, yatırım yapsınlar. Ağaç yaş iken eğilir. Biz çocuklarımızı şimdi eğitelim ki ileride ülke ekonomisine katkıda bulunan gençler haline gelsinler… Bu açıdan her sene 12-18 Aralık tarihleri arasında bu etkinliği yapmaya çalışıyoruz. Bu sene tekrarladığımız bu programı bundan sonra da her sene yapmaya çalışacağız. Velilerimiz eğitime ciddi anlamda güzel destek veriyorlar. Yaptığımız her etkinliğe yoğun şekilde destek veriyorlar. Eğitime önem ve katkı veren bir köye sahibiz. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş