BURSA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN “ÇOK OLUMLU BİR DÖNEM OLACAK”

TBMM’de 26. Dönem Yasama Dönemi milletvekillerin yemin töreni ile resmen başladı. Yemin öteni öncesinde açıklamalarda bulunan Bursa AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, “317 Milletvekilimiz, Başbakanımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nın başkanlığında parlamentoda yemin ederek göreve başlayacağız. İnşallah çok olumlu bir dönem olmasını bekliyoruz. Milli gelirin 25 bin dolar seviyesine çıkartacak yasal düzenlemeleri, reformların olacağı çok temiz dönem olacak” dedi.

Yayınlama: 18.11.2015
679
A+
A-

TBMM’de 26. Dönem Yasama Dönemi milletvekillerin yemin töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Yemin töreni öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, temiz bir dönemin olacağını ifade etti.

 

100 GÜN İÇERİSİNDE PROJELER HAYATA GEÇECEK






Yemin öncesi açıklamalarda bulunan Şahin, “Bu bizim kısa süren 25. dönem ile beraber 3. dönemimiz olacak. 12 Haziran 2011’de meclise girmiştik. Tabi AK Parti kendini sürekli yenileyen, günün şartlarına göre politikalar geliştiren, dünya siyasetini ve ülke siyasetini çok iyi harmanlayan ve günü çok iyi okuyan siyasi aktör Türkiye’de. Dolayısıyla 1 Kasım seçimlerinde de Türkiye’nin gelişen şartlarına göre, yurt dışında komşularımızın gelişen şartlarına göre, ekonominin gelişen şartlarına göre ve seçmenimizin bizden istek ve arzularına göre, yepyeni bir programla, yepyeni bir seçim beyannamesi ile vatandaşımızın huzuruna çıktık. Tabi bu arada kadromuzda da çok önemli değişiklikler yaptık. Birçok yeni arkadaşımız var. 317 Milletvekilimiz, Başbakanımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nın başkanlığında parlamentoda yemin ederek göreve başlayacağız. İnşallah çok olumlu bir dönem olmasını bekliyoruz. Biliyorsunuz Türkiye’de yerel seçimlerde genel seçimlerde nedense hep ayrı ayrı zaman dilimlerinde yapılıyor ama bu dönem 2015 ve 2019 arasında hiç bir seçim döneminin olmadığı, sadece yasama faaliyetlerinin, ekonomik faaliyetlerin ve Türkiye’nin dünyada hak ettiği yeri alması ile ilgili çalışmaların yapılabileceği ve bizim özellikle seçim döneminde seçmenimize, vatandaşlarımıza, kadınlarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, ekonomik hayatın içerisinde bulunan çalışan işçilerimize, emeklilerimize, KOBİ’lerimize, esnaflarımıza vaat ettiğimiz çok önemli vaatlerimiz var. Bunları yerine getirmek için Başbakanımızın sürekli olarak dile getirdiği ilk 100 gün içerisinde inşallah bunları bir bir yasalaştırarak yerine getireceğiz. Çok önemli bir dönem olacak. Türkiye 2023 hedeflerine giderken, özellikle yakalamış olduğu ivmeyi, o gayri safi milli hâsılada hedeflediğimiz 2 trilyon dolara, ihracatta hedeflemiş olduğumuz 500 milyar dolara ki bireysel zenginliğimizin artmasına, fertlerin ekonomik ve sosyal refah seviyelerinin yükselmesine temel teşkil edecek olan milli gelirin 25 bin dolar seviyesine çıkartacak yasal düzenlemeleri, reformların olacağı çok temiz dönem olacak inşallah”

 

GÜZEL GÜNLERİN BEKLEDİĞİ TEMİZ BİR DÖNEM OLACAK

“Terörle mücadelede de Sayın Başbakanımızın da bu konuda il başkanlarımız ile yaptığı toplantıda net mesajlar verdiler. Terörü Türkiye’den arındırıldığı bir daha terör konusun Türkiye’de konuşulmayacağı güzel günlerin beklediği temiz bir dönem olacak. Çözüm süreci adı altında 2013 yılında başlayan bir süreci başlatmıştık. Burada tabi temel amacımız Türkiye’nin 78 milyon insanının birlik ve beraberlik ruhu içerisinde 780 bin km2 toprak içerisinde, tek bayrak altında, tek devlet anlayışıyla huzur içerisinde yaşamasıydı. Ama bunu yanlış anlayanlar, bunu yanlış yorumlayanlar Türkiye’ye kastetmek amacı ile hazırlık planları yapanlar olmuş. Ama bu planları yapanların 20 Temmuz’da düğmeye basmasından sonra unuttukları bir şey vardı; Türk milletinin aklı, Türk siyasetinin aklı, kararlı ve istikrarlı AK Parti’nin aklını unutmuşlardı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin aklını unutmuşlardı, polisimizin aklını unutmuşlardı. Artık her şey çok gelişmişti. Şu anda kendi milli silahlarını üreten, kendi güvenlik politikalarını, kendi yerli ve milli sermayesiyle geliştiren güvenlik güçlerimiz vardı. Kararlı bir siyaset anlayışımız vardı. Bu mücadelenin neticesini şu anda almaya başladık. Görüyorsunuz terör örgütünün beli kırılmıştır, inşallah tek tek de bertaraf edilerek, tarih sahnesinde kötü anılar olarak yerini alacaktır”

 

MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN AYNI PAYDADA BULUNMASINA SEBEP OLACAK

“Bizim tek amacımız vardır; 78 milyon insanımızın yurt içinde, 5 milyona yakın vatandaşımızın da yurt dışında milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde büyük Türkiye’ye hizmet için çalışmalarda bulunulması. Bunun için ekonomimizi geliştirmemiz gerekiyor. Ekonomimizi büyütmemiz gerekiyor. Bunun için KOBİ’lerimizi esnaflarımızı desteklememiz gerekiyor. Gençlerimizi yatırıma, ticaret ve sanayiye, özellikle esnaf olmaya yönlendirmemiz gerekiyor. Üniversitede okuyan çocuklarımızın ailelerine yük olmaması, onların aileleri üzerindeki yükü kaldırması gerekiyor. Bakın AK Parti bu anlamda çok iyi programlar geliştirdi. Gençlerimize iş kurarken 50 bin lirayı, 100 bin lira krediyi, genç çiftçilere 30 bin lira hibe destekleri, gençlere ücretsiz internet vaadini, kadınlarımızın çocuk yapma ile ilgili yeni yeni vaatleri bir bir programımıza aldık. Emeklilerimize 2015 Temmuz ayında vermiş olduğumuz zam farkını inşallah Ocak ayında tekrar hayata geçireceğiz. Çalışan üreten insanımızın asgari ücrette artış beklentisi vardı. Bunu Türkiye’nin global pazarda rekabet gücünü de olumsuz etkilenmesine fırsak vermeyecek şekilde bin 300 lira bir rakamda inşallah 1 Ocak’tan sonra uygulamaya alacağız. Bunların hepsi bizi yeniden büyümeye, üretime, üretimle beraber yeni istihdam alanlarına ve ekonomimiz zenginleştikçe de milli birlik ve beraberliğimizin aynı paydada bulunmasına sebep olacak”

 

BULUNDUĞUMUZ COĞRAFYA’DA TEK İSTİKRAR HAVUZU TÜRKİYE’DİR

“Yakın coğrafyada olan hadiselere bakın. Güçlü ve siyasi bir iktidar olmasa, kararlı bir iktidar olmasa Irak’ta yaşanan hadiselerin Türkiye’ye sıçraması, Suriye’de olan hadislerin Türkiye’ye sıçraması içten bile değildi. Yunanistan yakın komşumuz, ekonomik dar boğazlarla uğraşıyor. Kendisinin içinde bulunduğu çıkmazdan bir türlü çıkamıyor. Avrupa Birliği’nden çok güçlü destek alması gerekiyor. Kuzeyimizde Ukrayna’nın başına gelenler belli. Orta Doğu’daki hadiseler belli. Bulunduğumuz coğrafya’da tek istikrar havuzu Türkiye’dir. İnşallah bu da güçlü, kararlı AK Parti iktidarı sayesinde gerçekleşiyor. Tabi AK Parti deyince bizim aklıma aziz milletimiz geliyor. %49,5 oyla bize verdiği destek geliyor. Biz de inşallah bu desteğin karşılığını 26. yasama döneminde, milletimizin bireysel refahını, ekonomik seviyesini yükseltmekle, onları daha da zenginleştirecek programlarla karşılık vereceğiz. İnşallah daha güzel günleri hep beraber yaşayacağız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş