CHP’den Gündoğdu’ya çıkarma

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği program ile CHP Genel Merkezi’nin organize ettiği İzmir Gündoğdu Mitingine katılmak için çok sayıda İnegöllü yola çıktı.

Yayınlama: 04.08.2016
1.007
A+
A-

Parti önünden 2 otobüs CHP gönüllüsü vatandaş, milli birlik ve devlete destek olmak için İzmir’e gitti.

 

DEMOKRASİ ŞENLİĞİ






Yola çıkmadan önce açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek olan Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingimize, bir şenlik havasında parti üyelerimiz ile birlikte katılmaya gidiyoruz. Bu demokrasi şöleninin yaşandığı birlik ve beraberliğin hat safhaya çıktığı bu günlerde, bu tarz programlarda bulunan genel merkezimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

CHP’DEN BİRLİK ÖRNEĞİ

AK Parti’nin 7 Ağustos’ta düzenleyeceği miting ile tarihlerin çakışmaması için CHP Genel Merkezi’nin Gündoğdu mitingini hafta yaparak birlik ve beraberlik örneği sergilediğini ifade eden Büyükışıklar, “Biliyorsunuz daha önce İstanbul Taksim mitinginde yapmış olduğumuz manifestonun aynısı, tahmin ediyorum orada da okunacaktır. Taksim’de 1.5 milyon partilimizle bulunduk. İzmir’de ise bu kalabalığın kat kat daha fazla olacağını düşünüyoruz. Hafta içi olması aslında biraz handikap gibi gözükse de, biliyorsunuz İzmir bizim için önemli bir yer. Dolayısıyla 7 Ağustos’ta iktidar partisinin düzenleyeceği miting ile çakışmaması ve oradaki demokrasi şölenini baltalamaması açısından genel merkezimi bu organizasyonu iktidar partisine saygısından dolayı hafta içine almıştır. Bu da birlik ve beraberliğin hat safhaya çıktığı bu günlerde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin devletin, milletine ne kadar sahip çıktığının en büyük göstergesidir” şeklinde konuştu.

 

PARTİ ÜYLERİNE TEŞEKKÜR

Büyükışıklar, son olarak şu ifadeleri kullandı: “Bizlere destek veren parti üyelerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetini hep birlikte ayakta tutmaya devam edeceğiz. Bizleri ve vatanımızı farklı eylemlerle yok etmeye, devlete el koymaya çalışan hainlere bu şekilde devletimize nasıl sahip çıktığımızı gösteriyoruz” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş