Çiftetelli cinayetinde son gelişme

Geçtiğimiz yıl Nisan ayı içerisinde meydana gelen ‘Çiftetelli Cinayeti’nde savcı, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen sanık için 3 kez müebbet hapis cezası isterken, olaydan dolayı gözaltında bulunan 7 sanığın ise beraatını talep etti.

Yayınlama: 18.03.2016
580
A+
A-

İnegöl’de geçtiğimiz Nisan ayında meydana gelen olayda, askere gidecek olan Onur Kaya için oto tamirhanesinde eğlence düzenlenmişti. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı gecede, İnegöl Çiftetelli oyunu konusundan çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşmüştü. Olayda yaralanan Adem Kaçır kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, askere gidecek olan Onur Kaya’nın babası Ekrem Kaya (41), Selami Tüfekçi (22) ve Melih Demirbaş (23) da vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanmışlardı.

 

Polis, hastaneden taburcu olan yaralıların da aralarında bulunduğu 16 kişiyi gözaltına alarak olayla ilgili tahkikat gerçekleştirmişti. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan 9’u tutuklanırken 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Soruşturma aşamasında 21 yaşındaki İbrahim B. dışındaki tutuklu sanıklardan, M.K. (18), T.K. (24), S.K. (30), İ.T. (28), H.K. (18), B.B. (18), B.Y. (19) ile M.E. (20) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.






 

SEGBİS’LE MAHKEMEYE KATILDI

Olayla alakalı olarak dün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşen davada tutuklu İbrahim B., duruşmaya SEGBİS sistemi ile katıldı. İbrahim B. daha önceki savunmasını tekrarladı.

 

3 KEZ MÜEBBET İSTEMİ

Savcı, tutuklu sanık İbrahim B. hakkında 3 kez müebbet cezası isterken diğer sanıklardan M.K ve F.S hakkında adam yaralamadan cezalandırılmasını istedi.

 

5 NİSAN’A ERTELENDİ

Öte yandan davaya bakan savcı, sanıklardan S.A, A.A, S.Ş, A.A, A.A. ve M.E hakkında beraat kararı verilmesini talep etti. Mahkeme 5 Nisan 2016 tarihine ertelendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş